Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Ο σύζυγός μου με εξανάγκασε να ασελγήσω στο παιδί μου, δεν ήθελα” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

“Ο σύζυγός μου με εξανάγκασε να ασελγήσω στο παιδί μου, δεν ήθελα” (vid)

Καιρό μετά την φρικιαστική είδηση για το ζευγάρι που ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά -ανάμεσά τους και με νοητική υστέρηση-  η μητέρα  λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή. Η μάνα της Λέρου μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live και έδωσε την δική της εκδοχή για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας. […]

Καιρό μετά την φρικιαστική είδηση για το ζευγάρι που ασελγούσε στα ίδια του τα παιδιά -ανάμεσά τους και με νοητική υστέρηση-  η μητέρα  λύνει τη σιωπή της μέσα από τη φυλακή.

Η μάνα της Λέρου μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live και έδωσε την δική της εκδοχή για το τι συνέβαινε πίσω από τις κλειστές πόρτες της οικογένειας.

«Το απολαμβάναμε» – Νέα στοιχεία για την υπόθεση διαστροφής στη Λέρο

Η ίδια, όπως και ο σύζυγός της, έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι μετά την αποκάλυψης της υπόθεσης.

Για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης κόρης της, από τον άντρα της, η γυναίκα είπε ότι δεν είχε ιδέα για αυτά που συνέβαιναν.

Λέρος: Όσα αποκαλύπτει ο μεγαλύτερος γιος (vid)

Οι ασελγείς πράξεις δεν γίνονταν με την παρουσία μου αυτά… ό,τι ακούστηκαν δηλαδή… μερικά που βγήκαν στην τηλεόραση που δεν ισχύουν ή εγώ τον κάλυπτα και ξέρω εγώ τα ήξερα, ότι ήμουν ενημερωμένη κι αυτά».

Για τη συμμετοχή της ίδιας σε ασελγείς πράξεις, λέει ότι συμμετείχε με εντολή του συζύγου της.

“Συμμετείχα αναγκαστικά. Δεν ήθελα… Μου φώναζε, έβριζε. Με έβριζε σαν να ήμουνα σκουπίδι. Δούλευα όλη μέρα για το ένα και το άλλο, για να φάνε τα παιδιά μου, στερηθήκαμε πάρα πολλά”.

Σε ερώτηση για το τι είχε γίνει με τον 24χρονο γιο τους, η ίδια απαντάει:

“Ναι και αυτό σου είπα, με εξανάγκασε, δεν το ζόρισα το παιδί, δεν έγινε κάτι. Με ανάγκασε. Του λέω: Δε ντρέπεσαι, με το παιδί μου; Δεν άκουγε τίποτα… Εγώ δεν ήθελα, δεν πίεσα το παιδί. Του λέω: Δε ντρέπεσαι; Δεν άκουγε τίποτα… Να πω την αλήθεια ναι, το έκανα, φοβόμουν».

Λέρος: «Θέλουμε αποδείξεις», η απάντηση των Αρχών στις κραυγές του θείου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις