Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / “Ξεμένει” ο Ρουβίκωνας – Το σχέδιο για το “τελευταίο χωριό”
ΕΛΛΑΔΑ

“Ξεμένει” ο Ρουβίκωνας – Το σχέδιο για το “τελευταίο χωριό”

Νέα μέλη αναζητά μέσω των social media ο Ρουβίκωνας. Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξηγεί γιατί η αναρχική ομάδα δεν κάνει «παρεμβάσεις» σε σημεία όπου γίνονται «εργατικά ατυχήματα και δολοφονίες εργατών» . Όπως λέει, αυτό συμβαίνει «επειδή έχουμε ακόμα λίγο κόσμο και πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους». Για να αντιμετωπιστεί λοιπόν το… […]

Νέα μέλη αναζητά μέσω των social media ο Ρουβίκωνας.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα εξηγεί γιατί η αναρχική ομάδα δεν κάνει «παρεμβάσεις» σε σημεία όπου γίνονται «εργατικά ατυχήματα και δολοφονίες εργατών» .

Όπως λέει, αυτό συμβαίνει «επειδή έχουμε ακόμα λίγο κόσμο και πολύ περιορισμένους οικονομικούς πόρους». Για να αντιμετωπιστεί λοιπόν το… πρόβλημα, ζητά να ενισχυθούν οι «δυνάμεις» του Ρουβίκωνα γιατί έτσι, όπως γράφει, «θα πάμε και στο τελευταίο χωριό».

Κυρίτσης: Πολιτική ομάδα ο Ρουβίκωνας, που κάνει ακτιβισμό (vid)

Είναι η δεύτερη φορά που ζητείται ενίσχυση του Ρουβίκωνα με αυτόν τον τρόπο καθώς πριν από μερικές εβδομάδες – μετά την επίθεση στο Συμβούλιο της Επικρατείας – είχε απευθυνθεί από το ίδιο πρόσωπο παρόμοια πρόσκληση.

Mέλος του Ρουβίκωνα μιλά για τις εμπειρίες του στον πόλεμο της Συρίας (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις