Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Η κυβέρνηση γράφει τις πρώτες σελίδες της Αριστεράς του 21ου αιώνα»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η κυβέρνηση γράφει τις πρώτες σελίδες της Αριστεράς του 21ου αιώνα»

Για ιστορική νίκη κάνει λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης σχολιάζοντας τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο πρόσφατο Eurogroup Ο υπουργός Επικρατείας, μέσω συνέντευξης που παραχωρεί σήμερα στην εφημερίδα «Real News» τονίζει χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα καταφέρνει επιτέλους να σταθεί μόνη στα πόδια της και να ξεφύγει από την επιτροπεία που την είχαν θέσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις της […]

Για ιστορική νίκη κάνει λόγο ο Αλέκος Φλαμπουράρης σχολιάζοντας τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο πρόσφατο Eurogroup

Ο υπουργός Επικρατείας, μέσω συνέντευξης που παραχωρεί σήμερα στην εφημερίδα «Real News» τονίζει χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα καταφέρνει επιτέλους να σταθεί μόνη στα πόδια της και να ξεφύγει από την επιτροπεία που την είχαν θέσει οι προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Πλέον, θα μπορούμε να κατευθύνουμε τα υπερπλεονάσματα όπου κρίνουμε εμείς, και φυσικά η στόχευση είναι να δοθούν σε όσους συμπολίτες μας τα έχουν περισσότερο ανάγκη, σε αυτούς που επλήγησαν στον μέγιστο βαθμό από τα μνημόνια».

Βαρεμένος: Ο λαός θα ανασάνει με τη συμφωνία

Η κυβέρνησή μας, συνεχίζει ο κ. Φλαμπουράρης, γράφει «τις πρώτες σελίδες της Αριστεράς του 21ου αιώνα. Εμείς ποτέ δεν θα πιστέψουμε ότι η κοινωνική αδικία είναι φυσιολογική και αμάχητη».

Αναφερόμενος τέλος στο «Μακεδονικό», επισημαίνει μεταξύ άλλων ότι ο φασισμός, ο ρατσισμός και η πατριδοκαπηλία κατοικούν πολύ εύκολα «στην αγραμματοσύνη και στις «θυμικές» αναγνώσεις μιας δήθεν πραγματικότητας.

Μια «βρώμικη» ανταλλαγή – Φέρνει την έξοδο η συμφωνία;

Θεωρώ εγκληματικό από μέρους της Ν.Δ. και του Κινήματος Αλλαγής να προσπαθούν και μάλιστα με ψέματα, διαστρεβλώσεις και ό,τι άλλο τους βολεύει, να εκμεταλλεύονται τις ευαισθησίες και την άγνοια καλόπιστων ανθρώπων, μόνο και μόνο για να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις