“Ντάξει;” – Ο Τζανακόπουλος φορά τη γραβάτα στον Τσίπρα (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

“Ντάξει;” – Ο Τζανακόπουλος φορά τη γραβάτα στον Τσίπρα (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Η γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα ήταν χθες το πιο πολυσυζητημένο θέμα. Ο πρωθυπουργός το είχε προαναγγείλει από το μεσημέρι, όταν επισκεπτόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι θα φορούσε, πρώτη φορά ως πρωθυπουργός το αξεσουάρ που μισεί. Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Ζάππειο, για την κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ […]

23.06.2018 | 14:43

Η γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα ήταν χθες το πιο πολυσυζητημένο θέμα.

Ο πρωθυπουργός το είχε προαναγγείλει από το μεσημέρι, όταν επισκεπτόμενος τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε ότι θα φορούσε, πρώτη φορά ως πρωθυπουργός το αξεσουάρ που μισεί.

Λίγο πριν τις 20:00 το βράδυ, ο Αλέξης Τσίπρας έφτασε στο Ζάππειο, για την κοινή συνεδρίαση των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ φορώντας μια γραβάτα σε σκούρο κόκκινο χρώμα, που ωστόσο σύντομα έβγαλε.

«Θα τη σκίσω όπως τα μνημόνια» – Trend στο Twitter η γραβάτα

Κι αν οι εικόνες από το Ζάππειο κάνουν από το απόγευμα τον γύρο του διαδικτύου, υπάρχουν πλέον και νέες από τις προετοιμασίες, δηλαδή, στην πρωθυπουργική κατοικία.

Λίγες ώρες αργότερα, λοιπόν, έκανε την εμφάνισή του και το σχετικό story στο Instagram. Στο οποίο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, απεικονίζεται να φορά την περίφημη -πλέον- γραβάτα στον Αλέξη Τσίπρα.

Πρώτη φορά γραβάτα – Σόου Τσίπρα στο Ζάππειο: «Εκπλήρωσα το στοίχημα»

Ο πρωθυπουργός την παρουσιάζει στην κάμερα, λίγο πριν κατευθυνθούν προς το Αίθριο του Ζαππείου.

Exit mobile version