Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Με τη σύντροφό του ο Παπανδρέου – Μαζί και η κόρη του (pic)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με τη σύντροφό του ο Παπανδρέου – Μαζί και η κόρη του (pic)

Με τη σύντροφό του και την κόρη του γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Παπανδρέου. Κλείνοντας τα 66, ο πρώην πρωθυπουργός γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο της Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης την ιδιαίτερη- για εκείνον- ημέρα. Σύμφωνα με το Secret, το τραπέζι είχε κλειστεί από την προηγούμενη στο όνομα του «προέδρου», γιατί οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζονταν περαιτέρω διευκρινίσεις, […]

Με τη σύντροφό του και την κόρη του γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κλείνοντας τα 66, ο πρώην πρωθυπουργός γιόρτασε σε γνωστό εστιατόριο της Χερσονήσου Ηρακλείου Κρήτης την ιδιαίτερη- για εκείνον- ημέρα.

Σύμφωνα με το Secret, το τραπέζι είχε κλειστεί από την προηγούμενη στο όνομα του «προέδρου», γιατί οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζονταν περαιτέρω διευκρινίσεις, μιας και το επισκέπτεται κάθε φορά που πάει στο ελληνικό νησί.

Διαβάστε ακόμα: Κέφια και… ζεμπεκιές από τον πρώην Πρωθυπουργό (vid)

Μαζί με την κόρη του, Μαργαρίτα, τον σύντροφό της και αθλητή του τένις, Χάρη Καπόγιαννη, και την Ολλανδέζα σύντροφο του, Γουέντι Κονέλι, πέρασε χαλαρές στιγμές στα γενέθλιά του.

Διαβάστε ακόμα: Νέα καριέρα για τον Γιώργο Παπανδρέου (pics)

Πριν σβήσει τα κεράκια στην τούρτα, ο Γιώργος Παπανδρέου ζητούσε συγγνώμη από την παρέα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, αφού το κινητό του χτυπούσε ακατάπαυστα για ευχές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις