Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Γκολ και οργασμός… μαζί – To προϊόν που φτιάχτηκε για τον άντρα (vid)
PLUS

Γκολ και οργασμός… μαζί – To προϊόν που φτιάχτηκε για τον άντρα (vid)

Μια… έξυπνη ιδέα για να αγαπήσουν οι γυναίκες το ποδόσφαιρο βρήκε μια εταιρεία, με τις αντιδράσεις ωστόσο να είναι έντονες. Το προϊόν που λάνσαρε η μεξικανική εταιρεία εσωρούχων, φιλοδοξεί να κάνει τις γυναίκες να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον το Μουντιάλ και γενικότερα τους αγώνες. Το γυναικείο εσώρουχο που δημιούργησε η εταιρεία Vicky Form δονείται στις καλές […]

Μια… έξυπνη ιδέα για να αγαπήσουν οι γυναίκες το ποδόσφαιρο βρήκε μια εταιρεία, με τις αντιδράσεις ωστόσο να είναι έντονες.

Το προϊόν που λάνσαρε η μεξικανική εταιρεία εσωρούχων, φιλοδοξεί να κάνει τις γυναίκες να παρακολουθήσουν με ενδιαφέρον το Μουντιάλ και γενικότερα τους αγώνες.

Το γυναικείο εσώρουχο που δημιούργησε η εταιρεία Vicky Form δονείται στις καλές φάσεις των αγώνων του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, με τη «δράση» μάλιστα να κορυφώνεται όταν κάποιος παίκτης σκοράρει.

Σχέση από απόσταση; Αυτό το gadget είναι για σένα

Το εσώρουχο έχει τίτλο «Siente el Juego» (Νιώσε το παιχνίδι) και παρουσιάστηκε πριν την πρεμιέρα του Μουντιάλ.

«Κάθε χρόνο τέσσερα εκατομμύρια ζευγάρια χωρίζουν εξαιτίας του ποδοσφαίρου» ενημερώνει η διαφήμιση τους τηλεθεατές, δείχνοντας ένα ζευγάρι να συζητά τα προβλήματα που η μπάλα προκαλεί στη σχέση τους.

Το γκάτζετ που ξεπούλησε αμέσως: Πρωινό ξύπνημα, από… κάτω

Η γυναίκα χαρακτηρίζει «άρρωστο» τον σύντροφό της για την πόρωσή του με τη μπάλα.

Κάπου εκεί παρουσιάζεται το προϊόν που «εξηγεί» τις καλές φάσεις του ματς σε ανάλογα μοτίβα δονήσεων, τα οποία ωστόσο διακόπτονται απότομα στα φάουλ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις