Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

24

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Power of Love: Η αποχώρηση και το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό (vid)
LIFESTYLE

Power of Love: Η αποχώρηση και το “εισιτήριο” για τον μεγάλο τελικό (vid)

Η εξάδα που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Power of Love αναδείχθηκε στον ημιτελικό. Οι δύο πρώτοι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ήταν οι Στέλλα Μιζεράκη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, οι οποίοι ήταν οι δύο αγαπημένοι παίκτες του τηλεοπτικού κοινού γι’ αυτή την εβδομάδα. Στη συνέχεια οι παίκτες ψήφισαν ανοικτά έναν […]

Η εξάδα που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό του Power of Love αναδείχθηκε στον ημιτελικό.

Οι δύο πρώτοι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό ήταν οι Στέλλα Μιζεράκη και Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, οι οποίοι ήταν οι δύο αγαπημένοι παίκτες του τηλεοπτικού κοινού γι’ αυτή την εβδομάδα.

Στη συνέχεια οι παίκτες ψήφισαν ανοικτά έναν άνδρα και μία γυναίκα, προκειμένου να πάνε επίσης στον τελικό. Οι δύο που ψηφίστηκαν και πέρασαν ήταν οι Πάνος Ζάρλας και Τζούλια Καραγιάννη.

Η Τατιάνα ανακοίνωσε το «τέλος» – «Εγώ ήθελα να συνεχίσω» (vid)

Η Μαρία Μπακοδήμου ανακοίνωσε στη συνέχεια πως οι δύο επόμενοι και τελευταίοι παίκτες που θα πάνε στον τελικό θα αναδειχθούν μέσα από μυστική ψηφοφορία. Οι Μιχάλης Κάββαλος και Κυριακή Τσανικίδη ήταν αυτοί που επιλέχτηκαν από τους υπόλοιπους παίκτες.

Πέρασαν στον τελικό: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί, Πάνος Ζάρλας, Μιχάλης Κάββαλος, Στέλλα Μιζεράκη, Τζούλια Καραγιάννη και Κυριακή Τσανικίδη.

«Σκάσε, βούλωσ’το»: Φιλιππίδης – Χαϊκάλης «δουλεύουν» το Power of Love (vid)

Η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους παίκτες που δεν πέρασαν στον τελικό πως μαζί με το κοινό θα αποφασίσουν ποιοι θα είναι οι νικητές, 50-50, δηλαδή. Επίσης, οι παίκτες που πέρασαν στον τελικό ψήφισαν για να αποχωρήσει ένας από τους υπόλοιπους εφτά.

Η παίκτρια που επιλέχθηκε ήταν η Εύα Καλτσή, η οποία και αποχώρησε από το Power of Love.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις