Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αγωγή του Μουρούτσου στην πρώην σύζυγό του
LIFESTYLE

Αγωγή του Μουρούτσου στην πρώην σύζυγό του

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγός του Αναστασία Περράκη, για τη λήξη του γάμου τους και επισήμως. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μία κόρη και ζει χωριστά από το 2013 δεν κατάφερε να βρει συναινετικό μονοπάτι στη λύση του γάμο του. Η Αναστασία Περράκη «καρφώνει» τον πρώην άντρα […]

Στα δικαστήρια θα οδηγηθούν ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος και η πρώην σύζυγός του Αναστασία Περράκη, για τη λήξη του γάμου τους και επισήμως.

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μία κόρη και ζει χωριστά από το 2013 δεν κατάφερε να βρει συναινετικό μονοπάτι στη λύση του γάμο του.

Η Αναστασία Περράκη «καρφώνει» τον πρώην άντρα της και τη Λάουρα (vid)

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, o Μιχάλης Μουρούτσος κατέθεσε αγωγή ενάντια στην πρώην σύζυγό του, Αναστασία Περράκη στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Ένα μήνα μετά τα υπονοούμενα του μοντέλου σε τηλεοπτική εκπομπή για τη συμπεριφορά της νυν συντρόφου του, της Λάουρας Νάργες, σε σχέση με την 9χρονη κόρη τους και λίγες μόλις εβδομάδες πριν αναχωρήσει για το Survivor, ο Ολυμπιονίκης «απάντησε» μέσω της δικαστικής οδού.

Η Περράκη πετάει ξανά «καρφιά» για τη Λάουρα και τον πρώην σύζυγό της (vid)

«Προσπαθούμε και οι δύο πολύ. Υπάρχουν φορές που δεν λείπουν οι εντάσεις», είχε αναφέρει η Αναστασία Περάκη σε συνέντευξή της το 2015, ενώ δύο χρόνια αργότερα είχε πει:

«Είμαστε σε τυπική φάση όσον αφορά το παιδί, τίποτα άλλο. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης, ακόμα και στο παιδί, έχουμε πολύ τυπικές σχέσεις, γιατί, όταν ανοιγόμαστε, υπάρχουν προστριβές ακόμη».

Η Σάσα ρώτησε τη Λάουρα για την Αναστασία Περράκη (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις