Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού – Ξύπνησε μες τα αίματα
ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού – Ξύπνησε μες τα αίματα

Μια περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού βλέπει το «φως» της δημοσιότητας. Το περιστατικό συνέβη στον Λαγανά και όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη (21/6), λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια τουρίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία ξύπνησε από αφόρητους πόνους στο πρόσωπο και στο σώμα, διαπιστώνοντας ότι ήταν μες τα αίματα. Διαβάστε ακόμα: Ένταση στο Εφετείο για τον […]

Μια περίεργη υπόθεση ξυλοδαρμού βλέπει το «φως» της δημοσιότητας.

Το περιστατικό συνέβη στον Λαγανά και όλα ξεκίνησαν την Πέμπτη (21/6), λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, μια τουρίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία ξύπνησε από αφόρητους πόνους στο πρόσωπο και στο σώμα, διαπιστώνοντας ότι ήταν μες τα αίματα.

Διαβάστε ακόμα: Ένταση στο Εφετείο για τον θάνατο της 16χρονης

Αμέσως κάλεσε βοήθεια, αφού η συγκάτοικός της βρισκόταν στην εργασία της σε μπαρ της περιοχής. Αμέσως ανταποκρίθηκαν οι περίοικοι και την πήγαν στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά προηγουμένως υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στη γνάθο.

Όπως φαίνεται στο imerazante, η κοπέλα εκείνη την ημέρα είχε ρεπό και είχε πέσει από νωρίς για ύπνο, αλλά κάποια στιγμή άκουσε κάποιο θόρυβο στο δωμάτιο.

Όταν ξύπνησε εκτός από τους πόνους και τη διαπίστωση ότι είχε παντού αίματα, έφερε μώλωπες στο πρόσωπο, ήταν παντού πρησμένη, είχε σπασμένο δόντι και πολλές εκδορές, και διαπίστωσε και την παρουσία ενός νεαρού.

Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία Δουρουντάκη: «Mίλησε» η νεκροψία

Πάντως, η έρευνα έδειξε ότι δεν υπήρξαν ενδείξεις διάρρηξης ή κλοπής, ούτε διαπιστώθηκε να λείπει κάτι. Επιπλέον, δεν αναφέρθηκε ούτε απόπειρα βιασμού της από τον νεαρό υπήκοο.

Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία Ζακύνθου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις