Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ 2018: Κοντά στην πρόκριση το Μεξικό
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ 2018: Κοντά στην πρόκριση το Μεξικό

Μουντιάλ 2018: Πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» βρίσκεται το Μεξικό. Μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας, η «Ελ Τρι» νίκησε σήμερα (23/6) στο Ροστόφ 2-1 τη Νότια Κορέα. Με αυτό τον τρόπο, διπλασίασε τις νίκες της στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, αφήνοντας στο… μηδέν τους Ασιάτες, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Διαβάστε […]

Μουντιάλ 2018: Πολύ κοντά στην πρόκριση στους «16» βρίσκεται το Μεξικό.

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας, η «Ελ Τρι» νίκησε σήμερα (23/6) στο Ροστόφ 2-1 τη Νότια Κορέα.

Με αυτό τον τρόπο, διπλασίασε τις νίκες της στον 6ο όμιλο της διοργάνωσης, αφήνοντας στο… μηδέν τους Ασιάτες, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Διαβάστε ακόμα: Σερβία: Να τιμωρηθούν Τζάκα – Σακίρι

Τα γκολ των νικητών πέτυχαν ο Κάρλος Βέλα στο 26ο λεπτό με πέναλτι και ο Τσιτσαρίτο Ερνάντες στο 66ο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Σον στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η Κορέα ξεκίνησε ορεξάτη, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Οτσόα, αφού στη μία και μοναδική φόρα που ο Σον βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή, το σουτ του κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων.

Το Μεξικό ευτύχησε να προηγηθεί σχεδόν από το… πουθενά, «καρφώνοντας» δύο γκολ. Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Οσόριο μπορεί να «σφραγίσει» και τυπικά την πρόκριση, αν η Γερμανία δεν νικήσει τη Σουηδία.

Διαβάστε ακόμα: Μουντιάλ 2018: Το Βέλγιο «κατάπιε» την Τυνησία

Αλλιώς, θα χρειαστεί μία ισοπαλία απέναντι στους Σκανδιναβούς.

Διαιτητής: Μίλοραντ Μάζιτς (Σερβία)

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Σιν Τάε Γιονγκ): Χιέον Γου Τζο, Μιν Γου Κιμ (84΄ Τσουλ Χονγκ), Γιουνγκ Γκουόν Κιμ, Χιουν Σου Τζανγκ, Γιονγκ Λι, Σουνγκ Γιουένγκ Κι, Σε Τζονγκ Τζου (64΄ Σέουνγκ Γου Λι), Χι Τσαν Χουάνγκ, Σέον Μιν Μουν (77΄ Γου Γιουνγκ Τζουνγκ), Τζάε Σουνγκ Λι, Χέουνγκ Μιν Σον

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο, Μορένο, Σαλσέδο, Αλβαρες, Γκουαρδάδο (68΄ Μαρκές), Ερέρα, Λαγιούν, Λοσάνο (71΄ Κορόνα), Βέλα (77΄ Ντος Σάντος), Ερνάντες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις