Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη για τον Ερντογάν (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έτοιμοι να πατήσουν τη σκανδάλη για τον Ερντογάν (vid)

Σκηνικό τρόμου στην Τουρκία – Δίμετροι, μπρατσωμένοι άντρες έτοιμοι να σκοτώσουν Ελεύθεροι σκοπευτές έχουν στηθεί σε κάθε γωνιά που υπάρχει γύρω από τον «σουλτάνο» και δεν αφήνουν να πλησιάσει ούτε μύγα. Με το δάχτυλό τους μονίμως στη σκανδάλη, έτοιμοι να εξολοθρεύσουν οποιαδήποτε απειλή κατά του προέδρου τους. Ιντζέ σε Ερντογάν: Αν τολμάς, αντιμετώπισέ με Η […]

Σκηνικό τρόμου στην Τουρκία – Δίμετροι, μπρατσωμένοι άντρες έτοιμοι να σκοτώσουν

Ελεύθεροι σκοπευτές έχουν στηθεί σε κάθε γωνιά που υπάρχει γύρω από τον «σουλτάνο» και δεν αφήνουν να πλησιάσει ούτε μύγα.

Με το δάχτυλό τους μονίμως στη σκανδάλη, έτοιμοι να εξολοθρεύσουν οποιαδήποτε απειλή κατά του προέδρου τους.

Ιντζέ σε Ερντογάν: Αν τολμάς, αντιμετώπισέ με

Η μάχη Μουχαρέμ Ιντζέ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, είναι κάτι περισσότερο από εμφανής.

Ο πρώτος – που κατάφερε να τρομοκρατήσει τον επί 16 χρόνια ανίκητο Ερντογάν, έχει πιο χαμηλό προφίλ και γνωρίζει να χαμογελά. Μοιάζει πιο κοντά στον λαό και είναι έτοιμος να ακούσει.

DW: Ο επί 16 χρόνια ανίκητος Ερντογάν, βλέπει την «καρέκλα» του να τρίζει

Από την άλλη, ο σκληρός Ταγίπ – ηγέτης μίας τεράστιας χώρας – είναι απρόσιτος, προκλητικός και υψώνει τύχη απέναντι στους πολίτες. Όλα, θέλει να είναι υπό τον έλεγχό του.

Η τελευταία προεκλογική συγκέντρωση του Ερντογάν στην Κωνσταντινούπολη θύμιζε χολιγουντιανή ταινία.

Δεκάδες ελεύθεροι σκοπευτές στις ταράτσες των κτιρίων γύρω από την πλατεία. Όπου κι αν γύριζε κανείς το βλέμμα του, τους έβλεπε να παρατηρούν τα πάντα.

Άλλωστε ο Τούρκος πρόεδρος έχει κάνει λόγο για σχέδιο δολοφονίας του, κάτι που τον οδήγησε στην απόλυτη ισχυροποίηση της συνοδείας του.

Εκλογές Τουρκία: Τι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις

Μια εικόνα, που ο αντίπαλός του δεν παρουσιάζει, στοιχείο που έκανε μεγάλη μερίδα του λαού να “βλέπει” με ελπίδα την μεγάλη αυριανή μάχη στις κάλπες…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις