Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζανακόπουλος: Ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελάσει (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος: Ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελάσει (vid)

Ιστορική χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πλέον το ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο. Ήρθε ύστερα από μεγάλες δυσκολίες οκτώ χρόνων και τριών προγραμμάτων και αξίζουν όλες οι προσπάθειες που έγιναν, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, γιατί «διαμορφώνεται μία νέα κατάσταση για την κοινωνία και την οικονομία». Ιστορική συμφωνία για […]

Ιστορική χαρακτήρισε την απόφαση του Eurogroup ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως πλέον το ελληνικό χρέος καθίσταται βιώσιμο.

Ήρθε ύστερα από μεγάλες δυσκολίες οκτώ χρόνων και τριών προγραμμάτων και αξίζουν όλες οι προσπάθειες που έγιναν, σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος, γιατί «διαμορφώνεται μία νέα κατάσταση για την κοινωνία και την οικονομία».

Ιστορική συμφωνία για το ελληνικό χρέος: Όλα όσα προβλέπει

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έκανε λόγο για ανάπτυξη «χωρίς τον βραχνά του χρέους ως διαρκή ενόχληση» και πρόσθεσε ότι η απόφαση εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και πλέον υπάρχει η δυνατότητα να εξασφαλίζονται χρήματα για την ελληνική οικονομία και το ελληνικό Δημόσιο «χωρίς άγχος, χωρίς πιέσεις, ακόμα και κάτω από τις πιο δυσμενείς συνθήκες».

Όπως είπε, το κριτήριο που είχε η Ελλάδα να είναι πειστική στις αγορές «δικαιώθηκε και ικανοποιήθηκε απολύτως» και τόνισε ότι «ο ελληνικός λαός μπορεί να χαμογελάσει».

Τσίπρας 2012: Όταν η ελάφρυνση του χρέους ήταν η απόλυτη καταστροφή

Καμμένος: Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί «έπρεπε πάση θυσία» να ρίξουμε την κυβέρνηση

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις