Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τιμωρήθηκε ο 64χρονος – Αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικα
ΕΛΛΑΔΑ

Τιμωρήθηκε ο 64χρονος – Αυνανίστηκε μπροστά σε ανήλικα

Το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας όρισε την τιμωρία για τον 64χρονο που αυνανίστηκε μπροστά στα ανήλικα παιδιά. Η απόφαση ελήφθη χτες (21/6) Πέμπτη. Οι αρμόδιοι, λοιπόν, αποφάσισαν, να τιμωρηθεί με φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολή. Διαβάστε ακόμα: Ζήτησε από ανήλικα να γδυθούν και αυνανίστηκε μπροστά τους! Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο ηλικιωμένος δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης και […]

Το αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας όρισε την τιμωρία για τον 64χρονο που αυνανίστηκε μπροστά στα ανήλικα παιδιά.

Η απόφαση ελήφθη χτες (21/6) Πέμπτη. Οι αρμόδιοι, λοιπόν, αποφάσισαν, να τιμωρηθεί με φυλάκιση 36 μηνών με τριετή αναστολή.

Διαβάστε ακόμα: Ζήτησε από ανήλικα να γδυθούν και αυνανίστηκε μπροστά τους!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθερία, ο ηλικιωμένος δεν είχε συνήγορο υπεράσπισης και ισχυρίστηκε πως δεν συνέβη το παραμικρό.

Πρόταξε πως απλά μιλούσε με τα παιδιά για ποδόσφαιρο και σκυλιά, βασιζόμενος στο επιχείρημα ότι δεν έχει δώσει δικαίωμα ποτέ στο χωριό.

Διαβάστε ακόμα: Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου (pic)

Ωστόσο, δεν έπεισε σε καμία περίπτωση το δικαστήριο που τον έκρινε ένοχο για δύο πράξεις, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για πρόσκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις.

Θυμίζουμε πως το περιστατικό έγινε σε χωριό της Ελασσόνας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις