Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκε η σορός του Παντελή Δουρουντάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η σορός του Παντελή Δουρουντάκη

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά. Λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν το πτώμα του άτυχου 70χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο με το […]

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση της εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη από τα Σφακιά.

Λίγες ώρες μετά την σύλληψη δύο Σφακιανών με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και λίγο πριν οδηγηθούν στον Ανακριτή για να απολογηθούν, οι αστυνομικές αρχές των Χανίων εντόπισαν το πτώμα του άτυχου 70χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πτώμα όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο είχε φύγει το απόγευμα της Τετάρτης 7 Μαρτίου, βρέθηκαν σε περιοχή του Αλικιανού στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο 24ωρο της εξαφάνισης του Παντελή Δουρουντάκη, κεραία κινητής που βρίσκεται στα Σφακιά «έδειξε» σήμα από το ένα κινητό στην κατεύθυνση από Σφακιά προς Φραγκοκάστελλο, αλλά στη συνέχεια απενεργοποιήθηκε.

Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου (pic)

Επιπλέον, σε μεταγενέστερο χρόνο, υπήρξε σήμα από το άλλο του κινητό σε κεραία κινητής σε περιοχή του Πλατανιά και «έδειξε» μια κατεύθυνση από Πατελάρι προς Σούγια, δηλαδή κοντά στην περιοχή στην οποία βρέθηκε η σορός του.

Το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο εργοτάξιο των δύο αδερφών και ανήκουν, σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια, στο θύμα.

Τα δύο αδέλφια που έχουν συλληφθεί 44 και 39 ετών, γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής, επιμένουν κατηγορηματικά ότι δεν έχουν εμπλοκή στην υπόθεση.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν επικεντρώσει από την αρχή τις υποψίες των Αρχών, καθώς ήταν γνωστό ότι δεν είχαν καλές σχέσεις με τον ηλικιωμένο.

Υπόθεση Λαγούδη: Βρέθηκε σε σπίτι το στίγμα του κινητού

Αυτοί είναι οι τρεις επικίνδυνοι δραπέτες και οι συνεργοί τους (photos)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις