Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μουντιάλ: “Καθάρισε” την Αργεντινή η Κροατία! (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μουντιάλ: “Καθάρισε” την Αργεντινή η Κροατία! (vids)

Η Κροατία πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Μουντιάλ 2018. Η ομάδα του Ντάλιτς «τελείωσε» την Αργεντινή, επικρατώντας με 3-0, με την παρέα του Μέσι να βρίσκεται πολύ κοντά στον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων. Οι Κροάτες «χόρεψαν» την παρέα του Μέσι, επικράτησαν με 3-0 κι έστειλαν στο καναβάτσο τους Αργεντινούς που βρίσκονται […]

Η Κροατία πήρε το εισιτήριο για τους “16” του Μουντιάλ 2018.

Η ομάδα του Ντάλιτς «τελείωσε» την Αργεντινή, επικρατώντας με 3-0, με την παρέα του Μέσι να βρίσκεται πολύ κοντά στον αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων.

Οι Κροάτες «χόρεψαν» την παρέα του Μέσι, επικράτησαν με 3-0 κι έστειλαν στο καναβάτσο τους Αργεντινούς που βρίσκονται κοντά στον αποκλεισμό.

Τραγικό λάθος από τον Καμπαγέρο στο πρώτο τέρμα της Κροατίας, γκολάρα από τον Μόντριτς και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ράκιτιτς. Άφαντος ο Μέσι.

Ράμος: Τον σέβομαι, αλλά είναι «έτη φωτός» πίσω από τον Μέσι

Και κάπως έτσι η Αργεντινή είναι με το πόδι εκτός της φάσης των «16» του Μουντιάλ.

Έτσι, η Αργεντινή με ένα βαθμό, ξέρει ότι Κροατία και Ισλανδία αν μοιράσουν τους βαθμούς μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική, τότε η ίδια αποχαιρετά.

Το 1-0 έκανε ο Ρέμπιτς στο 53’ μετά από γκάφα του τερματοφύλακα της Αργεντινής, ενώ ο Μόντριτς στο 80’ με φοβερό σουτ «κλείδωσε» το 2Χ2 για την Κροατία και ο Ράκιτιτς στις καθυστερήσεις το «αποθέωσε».

Η βαθμολογία του ομίλου:

Κροατία 6 (5-0)

Ισλανδία 1 (1-1)

Αργεντινή 1 (1-4)

Νιγηρία 0 (0-2)

* Εκκρεμεί το Νιγηρία – Ισλανδία

Η τελευταία αγωνιστική:

Τρίτη 26 Ιουνίου

Νιγηρία – Αργεντινή (21.00)

Ισλανδία – Κροατία (21.00)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις