Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Δύο ληστείες με διαφορά ωρών, στο ίδιο πρακτορείο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ληστείες με διαφορά ωρών, στο ίδιο πρακτορείο

Του Πέτρου Καρσιώτη Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό. Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση, και ο υπάλληλός του βρέθηκαν δύο φορές σε δύο συνεχόμενες νύχτες, αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι άρπαξαν και τις δύο φορές τις εισπράξεις του καταστήματος! Η πρώτη ένοπλη ληστεία καταγράφηκε λίγο πριν τις 10 τη νύχτα της Τρίτης σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό.

Ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ στη Μεταμόρφωση, και ο υπάλληλός του βρέθηκαν δύο φορές σε δύο συνεχόμενες νύχτες, αντιμέτωποι με κουκουλοφόρους ληστές, οι οποίοι άρπαξαν και τις δύο φορές τις εισπράξεις του καταστήματος!

Η πρώτη ένοπλη ληστεία καταγράφηκε λίγο πριν τις 10 τη νύχτα της Τρίτης σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στη Μεταμόρφωση.

Δύο άγνωστοι δράστες, όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης, που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν στο κατάστημα και υπό την απειλή όπλων άρπαξαν τις εισπράξεις από το ταμείο καθώς και το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου (που περιείχε χρήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας).

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Έντρομος ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην ευρύτερη περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός των δραστών.

Και ενώ είχε ξεκινήσει η έρευνα για την καταγγελία της ληστείας, ο ίδιος ιδιοκτήτης καταγγέλλει και δεύτερη ληστεία το επόμενο βράδυ.

Όπως είπε δύο κουκουλοφόροι (σ.σ. προφανώς οι ίδιοι) εισέβαλαν λίγο μετά τη μία τα ξημερώματα στο πρακτορείο του και υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν τον υπάλληλο και άρπαξαν την ταμειακή μηχανή  με την οποία και τράπηκαν σε φυγή…

25χρονος ξάφριζε καταστήματα – Δεν του έφταναν τα μετρητά

Άγρια καταδίωξη του Λιμενικού – «Έπεσαν» πυροβολισμοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις