Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Η «Άγρια Δύση» περιοδεύει στην Ελλάδα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η «Άγρια Δύση» περιοδεύει στην Ελλάδα

«Άγρια Δύση» είναι ο τίτλος του ελληνικού γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη, που ξεκινά στις 25 Ιουνίου περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στην παράσταση- παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών & της Create4art παίζουν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος, θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση-παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ […]

«Άγρια Δύση» είναι ο τίτλος του ελληνικού γουέστερν του Θοδωρή Αθερίδη, που ξεκινά στις 25 Ιουνίου περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στην παράσταση- παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών & της Create4art παίζουν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Μπέσυ Μάλφα, η Πηνελόπη Πλάκα και ο Τάσος Κονταράτος, θα περιοδεύσουν σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση-παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών & της Create4art.

Μουσείο Ακρόπολης: Περίπατος ανάμεσα στα αρχαία

Οι θεατές της «Άγριας Δύσης» θα μεταφερθούν στην πανέμορφη Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Λιβανιάννα των Σφακίων για να απολαύσουν ένα ξεχωριστό, γεμάτο χιούμορ, έξυπνες ατάκες, γρήγορο ρυθμό και με πολύ γέλιο, γουέστερν.

Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο, χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της μάνας (Μπέσυ Μάλφα) με τα δίδυμα παιδιά της (Πηνελόπη Πλάκα, Τάσος Κοντοράτος).

Συναυλίες με ελεύθερη είσοδο σε μουσεία, θέατρα, κήπους

Ένας παλιός, ανεκπλήρωτος έρωτας (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης) της μάνας θα κάνει την εμφάνιση του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει προβλήματα αφού μέσα σε όλα ξεκινά και ένα τρελό κυνήγι θησαυρού, για ένα κρυμμένο διαμάντι που φέρνει στην επιφάνεια άδηλα μυστικά, ανατροπές, ίντριγκες, γέλιο και πολλή τρυφερότητα, πριν από τη λύση. Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά και ελληνική περηφάνια.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μπέσυ Μάλφα, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τη μουσική ο Γιώργος Χατζής, τα κοστούμια η Ελένη Μπλέτσα και το μακιγιάζ η Σταυρούλα Σγούρου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις