Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα ένταση στη Βουλή με επίκεντρο την εγκληματικότητα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ένταση στη Βουλή με επίκεντρο την εγκληματικότητα (vid)

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή με τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, να χαρακτηρίζει «απλά παραμύθια» της αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την εγκληματικότηττα. Ο υφυπουργός καταφέρθηκε ενάντια στους βουλευτές της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο και ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δείχνει ανοχή και δεν κάνει συλλήψεις για παραβατικές συμπεριφορές. «Γνωρίζει […]

Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε στη Βουλή με τον αν. υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, να χαρακτηρίζει «απλά παραμύθια» της αιτιάσεις της αντιπολίτευσης για την εγκληματικότηττα.

Ο υφυπουργός καταφέρθηκε ενάντια στους βουλευτές της ΝΔ, Μάξιμο Χαρακόπουλο και ΔΗΣΥ Εύη Χριστοφιλοπούλου, οι οποίοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι δείχνει ανοχή και δεν κάνει συλλήψεις για παραβατικές συμπεριφορές.

«Γνωρίζει ο κ. Τόσκας τα προβληματα των ενστόλων;»

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε με αιχμή τα Εξάρχεια, τον Ρουβίκωνα και τις πρόσφατες επιθέσεις κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συμφωνία με την πΓΔΜ, με τον κ. Τόσκα να απαντά σε επίκαιρες ερωτήσεις των δύο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας σχετικά με την εγκληματικότητα.

Τόσκας για Εξάρχεια: «Οι… μπαχαλάκηδες το κύριο πρόβλημα»

«Κατά 28,3% αυξήθηκαν, την τελευταία τριετία, οι συλλήψεις. Παλαιότερα, οι μαζικές προσαγωγές γίνονταν χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο» είπε ο υπουργός, αντικρούοντας τα επιχειρήματα του κ. Χαρακόπουλου και υποστηρίζοντας ότι οι παραβατικές συμπεριφορές στα Εξάρχεια την τελευταία τριετία είναι μειωμένες σε σχέση με την προηγούμενη τριετία διακυβέρνησης της ΝΔ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις