Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Το “άρρωστο” tweet του Φόντα για τον γιο του Τραμπ, εξοργίζει τις ΗΠΑ
ΚΟΣΜΟΣ

Το “άρρωστο” tweet του Φόντα για τον γιο του Τραμπ, εξοργίζει τις ΗΠΑ

Το χυδαίο τιτίβισμα του διάσημου Πίτερ Φόντα, δεν συγχωρείται όσα επιχειρήματα κι αν κάποιος έχει κατά της πολιτικής Τραμπ. Ο υποψήφιος για δύο Όσκαρ έγραψε ότι θα πρέπει «να αρπάξουν τον Μπάρον Τραμπ (τον 12χρονο γιο του προέδρου των ΗΠΑ) από την αγκαλιά της μάνας του και να τον ρίξουν σε κλουβί με παιδεραστές». Δημοσίευμα […]

Το χυδαίο τιτίβισμα του διάσημου Πίτερ Φόντα, δεν συγχωρείται όσα επιχειρήματα κι αν κάποιος έχει κατά της πολιτικής Τραμπ.

Ο υποψήφιος για δύο Όσκαρ έγραψε ότι θα πρέπει «να αρπάξουν τον Μπάρον Τραμπ (τον 12χρονο γιο του προέδρου των ΗΠΑ) από την αγκαλιά της μάνας του και να τον ρίξουν σε κλουβί με παιδεραστές».

Δημοσίευμα κράζει τον 11χρονο γιο του Τραμπ για τα ρούχα- Αντίδραση της κόρης της Χίλαρι

Λίγο αργότερα απολογήθηκε, τονίζοντας ότι είχε οργιστεί με την πρακτική διαχωρισμού των παιδιών των παράτυπων μεταναστών από τους γονείς τους στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού.

Διάσημη τραγουδίστρια έπεσε νεκρή από πυροβολισμούς

Στην ανάρτησή του ανέφερε: «Θα ‘πρεπε να αρπάξουμε τον Μπάρον Τραμπ από την αγκαλιά της μάνας του και να τον βάλουμε σε ένα κελί με παιδεραστές. Να δούμε τότε αν η μητέρα του θα ορθώσει το ανάστημά της απέναντι στον τεράστιο μ@λ@κ@ που πήγε και παντρεύτηκε».

Ακολούθησε θύελλα αντιδράσεων ακόμη κι από «εχθρούς» του Τραμπ, με τον ηθοποιό να διαγράφει το tweet διευκρινίζοντας ότι η οργή του δεν τον δικαιολογεί.

«Έκανα μια άκρως ανάρμοστη και χυδαία ανάρτηση για τον πρόεδρο και την οικογένειά του, επηρεασμένος από τις φρικτές εικόνες που είδα στην τηλεόραση.

Όπως πολλοί Αμερικανοί, ταράχτηκα πολύ βλέποντας παιδιά να απομακρύνονται βίαια από τις οικογένειές τους στα σύνορα, αλλά το παράκανα. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα σχεδόν αμέσως. Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια Τραμπ για τα λόγια μου και τον πόνο που μπορεί να τους προκάλεσα».

Η εκπρόσωπος της Μελάνια Τραμπ, Στέφανι Γκρίσαμ χαρακτήρισε «αρρωστημένη κι απαράδεκτη» την ανάρτηση, διευκρινίζοντας ότι έχει ενημερωθεί και η Μυστική Υπηρεσία.

Ενώ ο ετεροθαλής αδελφός του Μπάρον, Ντόναλντ τζούνιορ απάντησε μέσω Twitter στον Πίτερ Φόντα χαρακτηρίζοντάς τον «αρρωστημένο άτομο».

«Δεν πίστευα ότι ήταν εφικτό, αλλά ο @iamfonda βρήκε τον τρόπο να γίνει εξίσου αηδιαστικός με την αδελφή του Τζέιν, όταν εκείνη στεκόταν στο πλευρό του εχθρού στο Βιετνάμ. Δεν υπάρχει τίποτε πιο κακό απ’ το να εύχεσαι το βιασμό ενός νεαρού αγοριού από παιδεραστές. Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση…», σχολίασε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις