Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ο Μακρόν θέλει και πισίνα στην βραχονησίδα (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μακρόν θέλει και πισίνα στην βραχονησίδα (pics)

  Πισίνα στο εσωτερικό του στρατιωτικού πύργου που χρησιμεύει ως εξοχικό στους Γάλλους προέδρους, στην περιφέρεια του Βαρ, στη Νότια Γαλλία, θέλει να εγκαταστήσει το ζεύγος Μακρόν και έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις. Το περιοδικό L’Express αποκάλυψε πως ο Εμμανουέλ Μακρόν σχεδιάζει να εγκαταστήσει μια πισίνα και το προεδρικό μέγαρο επιβεβαίωσε την είδηση με την διευκρίνιση ότι […]

 

Πισίνα στο εσωτερικό του στρατιωτικού πύργου που χρησιμεύει ως εξοχικό στους Γάλλους προέδρους, στην περιφέρεια του Βαρ, στη Νότια Γαλλία, θέλει να εγκαταστήσει το ζεύγος Μακρόν και έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις.

Το περιοδικό L’Express αποκάλυψε πως ο Εμμανουέλ Μακρόν σχεδιάζει να εγκαταστήσει μια πισίνα και το προεδρικό μέγαρο επιβεβαίωσε την είδηση με την διευκρίνιση ότι «είναι υπό μελέτη».

Σάλος με τα πολύτιμα σερβίτσια του Μακρόν

Αυτό το στρατιωτικό κάστρο σε βραχονησίδα αποτελεί την επίσημη καλοκαιρινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου της γαλλικής δημοκρατίας, από το 1968.

Πρόκειται για ένα κάστρο που βρίσκεται στην κωμόπολη Bormes-les-Mimosas, στην περιφέρεια του Βαρ, στη Νότια Γαλλία, χτισμένο πάνω σε μια καταπράσινη βραχονησίδα.

Το… καυτό σαρδάμ του Μακρόν (audio)

Ο Εμανουέλ Μακρόν, γνωστός για την ιδιαίτερη σχέση που διατηρεί με την γαλλική ιστορία και παράδοση, αποφάσισε να φέρει ξανά στο προσκήνιο τον πύργο του Brégançon ώστε να φωτίσει μια ακόμη σελίδα από το αυτοκρατορικό παρελθόν της Γαλλίας.

Όλοι οι γάλλοι πρόεδροι πέρασαν λίγες ημέρες διακοπών στην καταπράσινη βραχονησίδα: Ο Πομπιντού, ο Σιράκ, ο Μιτεράν, ο Νικολά Σαρκοζί με την Κάρλα Μπρούνι, ακόμη και ο Ολάντ με την τότε σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις