Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος ο Αρτέμης Σώρρας

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις εις βάρος του κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις έωλες. Μάλιστα επισήμανε ότι θα προσφύγει κατά της προφυλάκισής του, μέσα στο επόμενο πενθήμερο. Στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας (vid) Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας […]

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος αρνήθηκε όλες τις εις βάρος του κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τις έωλες.

Μάλιστα επισήμανε ότι θα προσφύγει κατά της προφυλάκισής του, μέσα στο επόμενο πενθήμερο.

Στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει αφορούν σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Στο μεταξύ, από νωρίς το πρωί περίπου 500 μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσις» βρίσκονται στην είσοδο των δικαστηρίων της πρώην σχολής Ευελπίδων.

Με πούλμαν και συνθήματα στην Ευελπίδων για τον Σώρρα (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις