Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέο κρούσμα με αστυνομικό που φωτογράφιζε κορίτσια
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο κρούσμα με αστυνομικό που φωτογράφιζε κορίτσια

Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες, ακόμα ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να φωτογράφιζε κοπέλες με μαγιό, με το κινητό του. Μετά το περιστατικό που έγινε στη Λαμία στις 3 Ιουνίου, ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε και σε περιοχή της Αχαΐας, όπου μάλιστα φέρεται ότι μία από τις δύο κοπέλες που φωτογράφιζε ο αστυνομικός είναι […]

Για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες, ακόμα ένας αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να φωτογράφιζε κοπέλες με μαγιό, με το κινητό του.

Μετά το περιστατικό που έγινε στη Λαμία στις 3 Ιουνίου, ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε και σε περιοχή της Αχαΐας, όπου μάλιστα φέρεται ότι μία από τις δύο κοπέλες που φωτογράφιζε ο αστυνομικός είναι ανήλικη.

Οι κοπέλες έβαλαν τις φωνές όταν κατάλαβαν ότι τις έβγαζε φωτογραφίες ο αξιωματικός και αμέσως  έσπευσε ο παππούς της μιας, ο οποίος επιτέθηκε στον επίδοξο φωτογράφο και φέρεται να τον χτύπησε.

Αστυνομικός έβγαζε φωτογραφίες κορίτσια με μαγιό

Λίγο αργότερα, έφτασαν άνδρες του οικείου τμήματος και συνέλαβαν τον συνάδελφό τους.

Σε βάρος του αξιωματικού σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και έργω εξύβριση.

Νέα απάτη: Γυναίκα «αστυνομικός» απέσπασε 15.000 ευρώ

Παράλληλα, διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, ενώ το κινητό του κατασχέθηκε και το περιεχόμενό του ερευνάται από τους ειδικούς στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας.

Ωστόσο, υπέβαλε και αυτός μήνυση για πρόκληση σωματικών βλαβών κατά του παππού της κοπέλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις