Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / “Λευκός θάνατος” κρυμμένος σε σχολικά παιχνίδια (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

“Λευκός θάνατος” κρυμμένος σε σχολικά παιχνίδια (pics)

Του Πέτρου Καρσιώτη Μέσα σε δέμα με σχολικά είδη και ακόμη περισσότερο, στο εσωτερικό παιδικού παιγνιδιού, έκρυβε αρκετά σημαντική ποσότητα «λευκού θανάτου», ένας 33χρονος! Συνελήφθη στα Πατήσια Πρόκειται για υπήκοο Σενεγάλης που συνελήφθη στα Πατήσια, τη στιγμή που παραλάμβανε ταχυδρομικό φάκελο, ο οποίος ανέγραφε ότι περιείχε σχολικά είδη και παιγνίδια. Δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών Την […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μέσα σε δέμα με σχολικά είδη και ακόμη περισσότερο, στο εσωτερικό παιδικού παιγνιδιού, έκρυβε αρκετά σημαντική ποσότητα «λευκού θανάτου», ένας 33χρονος!

Συνελήφθη στα Πατήσια

Πρόκειται για υπήκοο Σενεγάλης που συνελήφθη στα Πατήσια, τη στιγμή που παραλάμβανε ταχυδρομικό φάκελο, ο οποίος ανέγραφε ότι περιείχε σχολικά είδη και παιγνίδια.

Δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών

Την πληροφορία για το ακριβές περιεχόμενο την είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι μόλις ο 33χρονος παρέλαβε το φάκελο τον συνέλαβαν και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια.

Από τη Μοζαμβίκη το δέμα

Το ταχυδρομικό δέμα είχε αποσταλεί στον υπήκοο Σενεγάλης στην Αθήνα από τη Μοζαμβίκη.

Η έρευνα έφερε στην επιφάνεια «λευκό θάνατο»

Όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης άνοιξαν το δέμα και ερεύνησαν τα σχολικά είδη και τα παιγνίδια, βρήκαν ότι στο εσωτερικό ενός από αυτά είχε αποθηκευτεί και αποκρυβεί  μια νάιλον συσκευασία που περιείχε τριακόσια γραμμάρια ηρωίνης.

Παραπέμφθηκε σε ανακριτή

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του ο υπήκοος Σενεγάλης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ο οποίος στη συνέχεια και μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για εισαγωγή ναρκωτικών τον παρέπεμψε για απολογία στον αρμόδιο ανακριτή.

Συνεχίζεται η έρευνα

Οι έρευνες της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζονται για να διαπιστωθεί μέσω ποιου κυκλώματος και σε ποιους θα κατέληγε η ποσότητα της ηρωίνης.

Άγριο έγκλημα πίσω από την εξαφάνιση του κτηνοτρόφου (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις