Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γιουχαρίσματα σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το «στέφανο ντροπής» (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιουχαρίσματα σε στελέχη ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το «στέφανο ντροπής» (vid)

Νέο επεισόδιο με γιουχαρίσματα προκάλεσε η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στους εορτασμούς της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς. Την ώρα κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο της πόλης πολίτες φώναξαν «Ντροπή» και «Στέφανο ντροπής» στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φώναξαν «Ουου» την ώρα που κατέθετε στέφανο ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ. Η Τελιγιορίδου το νέο […]

Νέο επεισόδιο με γιουχαρίσματα προκάλεσε η παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στους εορτασμούς της επικής Μάχης και απελευθέρωσης του Κιλκίς.

Την ώρα κατάθεσης στεφάνου στο μνημείο της πόλης πολίτες φώναξαν «Ντροπή» και «Στέφανο ντροπής» στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ φώναξαν «Ουου» την ώρα που κατέθετε στέφανο ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ.

Η Τελιγιορίδου το νέο θύμα αποδοκιμασιών, μετά την υπογραφή! (vid)

Η κρίση, που ξέσπασε στους Aνεξάρητους Έλληνες σε κεντρικό επίπεδο, μετά τις δραματικές εξελίξεις στο Σκοπιανό, «απλώθηκε» και στον νομό Κιλκίς, με παραίτηση του γραμματέα Κυριάκου Ανανιάδη.

Σε μια λακωνική δήλωσή του ο κ. Ανανιάδης αναφέρει τα εξής:

«Η συνείδηση μου μέχρι εδώ μου επιτρέπει να συνεχίσω να είμαι γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων του νομού Κιλκίς. Αποχωρώ.. Καλη δύναμη στους υπόλοιπους.»

Σκληρή «γλώσσα» ιερέα κατά ΣΥΡΙΖΑ – «Φτύστε τους» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις