Αθήνα

°C

Κυριακή

13

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή ο Αρτέμης Σώρρας (vid)

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα (21/6) Πέμπτη ο Αρτέμης Σώρρας. Το κατηγορητήριό του είναι «βαρύ» καθώς περιλαμβάνει αδικήματα τα οποία αποδίδονται με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου. Αντιμετωπίζει σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου […]

Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα (21/6) Πέμπτη ο Αρτέμης Σώρρας.

Το κατηγορητήριό του είναι «βαρύ» καθώς περιλαμβάνει αδικήματα τα οποία αποδίδονται με την επιβαρυντική περίσταση του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.

Αντιμετωπίζει σωρεία κακουργημάτων όπως αυτά της συγκρότησης, ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, της απάτης και της απόπειρας απάτης κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του Δημοσίου (Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου) και τραπεζών με την επιβαρυντική διάταξη του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Διαβάστε ακόμα: Ο «καλόγερος» Σώρρας κάνει διάγγελμα από το αυτοκίνητο (vid)

Υπέρ του, μάλιστα, διοργανώθηκε συγκέντρωση στα δικαστήρια από υποστηρικτές του.

Η δικογραφία σε βάρος του Σώρρα και επτά συνεργατών του σχηματίστηκε τον Μάρτιο του 2017 μετά από έρευνα που διενήργησε η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευγενία Αυλίδου για το σύνολο σχεδόν της δράσης και των ενεργειών της «Ελλήνων Συνέλευσις».

Διαβάστε ακόμα: Όταν ο Σώρρας κυκλοφορούσε σαν καλόγερος στην Πατησίων…

Ο ιδρυτής της «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμης Σώρρας συνελήφθη το Σάββατο (16/6), όντας ήδη καταζητούμενος για 16 μήνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις