Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μετριόφρων ο Ρονάλντο για το ρεκόρ του
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετριόφρων ο Ρονάλντο για το ρεκόρ του

Το προσωπικό του ρεκόρ σχολίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που “ζωγράφισε” με 4 γκολάρες σε δύο ματς. «Δεν ανησυχώ για τα ρεκόρ… το σημαντικότερο ήταν να κερδίσουμε. Παίξαμε με πολύ ισχυρή ομάδα», εξέφρασε χτες (20/6) ο Πορτογάλος επιθετικός, δείχνοντας ότι είναι… μετριόφρων, αν και χάρηκε για τον τίτλο του. Διαβάστε ακόμα: Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο: Ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ! […]

Το προσωπικό του ρεκόρ σχολίασε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που “ζωγράφισε” με 4 γκολάρες σε δύο ματς.

«Δεν ανησυχώ για τα ρεκόρ… το σημαντικότερο ήταν να κερδίσουμε. Παίξαμε με πολύ ισχυρή ομάδα», εξέφρασε χτες (20/6) ο Πορτογάλος επιθετικός, δείχνοντας ότι είναι… μετριόφρων, αν και χάρηκε για τον τίτλο του.

Διαβάστε ακόμα: Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο: Ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ!

Και προσέθεσε: «Το Μαρόκο έπαιξε αρκετά καλά. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, έχουμε τέσσερις, είμαστε ένα βήμα μακριά από την φάση νοκ άουτ και αυτός είναι ο κύριος στόχος. Φυσικά είμαι ευτυχής που σημείωσα το νικηφόρο γκολ».

O Πορτογάλος σταρ έφτασε τα 85 γκολ με την εθνική ομάδα.

Ο άπαιχτος Ρονάλντο έδωσε στην Πορτογαλία την πρώτη νίκη της στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με 1-0 επί του Μαρόκου στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο άσος της Ρεάλ εκμεταλλεύθηκε τη σέντρα του Ζοάο Μουτίνιο από τα δεξιά και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ, σημειώνοντας το τέταρτο τέρμα του στη διοργάνωση και ξεπερνώντας τον Φέρεντς Πούσκας, για να γίνει ο κορυφαίος Ευρωπαίος σκόρερ όλων των εποχών με Εθνική ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις