Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα μυστικά για να «φρεσκάρεις» την ερωτική σου ζωή
PLUS

Τα μυστικά για να «φρεσκάρεις» την ερωτική σου ζωή

Όλα τα ζευγάρια χρειάζονται μια ανανέωση, συχνά πυκνά στην ερωτική τους ζωή. Υπάρχουν μικρές κινήσεις, όπως φαίνεται και στο queen, που θα πυροδοτήσουν και πάλι το πάθος στο κρεβάτι σου, είτε πρόκειται για σχέση… φρέσκια είτε για μακροχρόνια. Περιποιήσου τον εαυτό σου: Τα σέξι εσώρουχα είναι πάντα ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος να ανανεωθείτε. Διαβάστε […]

Όλα τα ζευγάρια χρειάζονται μια ανανέωση, συχνά πυκνά στην ερωτική τους ζωή.

Υπάρχουν μικρές κινήσεις, όπως φαίνεται και στο queen, που θα πυροδοτήσουν και πάλι το πάθος στο κρεβάτι σου, είτε πρόκειται για σχέση… φρέσκια είτε για μακροχρόνια.

Περιποιήσου τον εαυτό σου: Τα σέξι εσώρουχα είναι πάντα ένας έξυπνος και γρήγορος τρόπος να ανανεωθείτε.

Διαβάστε ακόμα: Το γκάτζετ που ξεπούλησε αμέσως: Πρωινό ξύπνημα, από… κάτω

Προετοίμασε το έδαφος: Μην ντραπείς και βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει, μιλώντας ανοιχτά για τις φαντασιώσεις σου.

Βάλε ένα ποτό: Βάλε αλκοόλ στο κρεβάτι σας, αλλά να θυμάσαι πως το θέμα δεν είναι να μεθύσεις. Στόχος είναι να το… μοιραστείς μαζί του, από πάνω προς τα κάτω.

Τηλεφωνικό σεξ: Ειδικά στην περίπτωση που το ταίρι σου βρίσκεται στην άλλη άκρη του κόσμου για σπουδές ή δουλειά, το τηλεφωνικό σεξ θα σας φέρει πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Πες του αυτό που θέλει να ακούσει: Όπως εσύ θέλεις να ακούς τα κοπλιμέντα του για τα πιο δυνατά σου σημεία έτσι και αυτός θέλει να «παίρνει τα πάνω του» στο άκουσμα της ευχαρίστησής σου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις