Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: Τους «καθάρισαν» – Τα νεύρα των αντιπάλων (vid)
LIFESTYLE

Survivor: Τους «καθάρισαν» – Τα νεύρα των αντιπάλων (vid)

Survivor: Διάσημοι και Μαχητές αγωνίστηκαν για ένα ακόμα έπαθλο στο χτεσινό (19/6) επεισόδιο. Η ομάδα που κέρδισε ήταν οι Μαχητές με τους αντιπάλους τους να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι τόσο με τη νίκη των μπλε όσο και με τη στάση τους. Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Η ανακοίνωση πριν τον ημιτελικό (vid) «Όταν περνάς από μπροστά μου το […]

Survivor: Διάσημοι και Μαχητές αγωνίστηκαν για ένα ακόμα έπαθλο στο χτεσινό (19/6) επεισόδιο.

Η ομάδα που κέρδισε ήταν οι Μαχητές με τους αντιπάλους τους να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι τόσο με τη νίκη των μπλε όσο και με τη στάση τους.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love: Η ανακοίνωση πριν τον ημιτελικό (vid)

«Όταν περνάς από μπροστά μου το πρωί, που πέρασε ο Πάνος και ο Νικόλας, και καθόμασταν εγώ, ο Τσίλης, η Μελίνα και ο Χάρης, και δεν μας λέτε ούτε καλημέρα, ενώ είμαστε στο ένα μέτρο, ούτε καλημέρα, λες και είμαστε εχθροί. Με εξαγριώνει το γεγονός όταν κερδίζουν να έρχονται μετά να μας πουν συγχαρητήρια γιατί ξέρουν ότι θα το δει ο κόσμος. Προτιμώ όταν κάποιος δεν με συμπαθεί ή δεν με γουστάρει για τον όποιο λόγο, να μην μου μιλάει γενικώς ποτέ», εξέφρασε η Κατερίνα Δαλάκα.

Διαβάστε ακόμα: Power of Love – Spoiler: Αυτοί οι παίκτες περνούν στον ημιτελικό

«Ακόμα και το εμείς είμαστε που λένε οι Μαχητές πολλές φορές, υποδηλώνει ότι δεν είναι κανείς άλλος. Οπότε, το να μην μου πει καλημέρα και να κάνει ότι δεν με είδε, είναι στην ουσία το εμείς είμαστε. Δεν εκπλήσσομαι από τέτοιες συμπεριφορές γιατί ξέρω πολύ καλά με ποιους ανθρώπους έχω να κάνω», σχολίασε και ο Γιάννης Τσίλης.

Διαβάστε ακόμα: «Πληρώναμε 5.000 ευρώ για ένα μαγιό της Μενεγάκη»

Όλο το αγώνισμα

Η αντίδραση των Διάσημων

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις