Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κουφοντίνα: «Όχι άδεια σε τρομοκράτες»
ΚΟΣΜΟΣ

Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Κουφοντίνα: «Όχι άδεια σε τρομοκράτες»

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την νέα, 48ωρη άδεια που δόθηκε στην Δημήτρη Κουφοντίνα: «Όχι άδεια σε τρομοκράτες» «Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να παίρνουν άδεια από τη φυλακή», εξέφρασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Χέδερ Νάουερτ. Παράλληλα, μετέφερε την ανησυχία πως η συγκεκριμένη άδεια προσφέρει κίνητρο σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο […]

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για την νέα, 48ωρη άδεια που δόθηκε στην Δημήτρη Κουφοντίνα: «Όχι άδεια σε τρομοκράτες»

«Οι τρομοκράτες δεν πρέπει να παίρνουν άδεια από τη φυλακή», εξέφρασε η εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών Χέδερ Νάουερτ.

Παράλληλα, μετέφερε την ανησυχία πως η συγκεκριμένη άδεια προσφέρει κίνητρο σε άτομα που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο χώρο να προβούν σε περαιτέρω βίαιες ενέργειες.

Διαβάστε ακόμα: Εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας με 48ωρη άδεια

«Αυτές οι άδειες προσφέρουν ένα κίνητρο στους οπαδούς του για να διαπράξουν περαιτέρω βίαιες και καταστρεπτικές πράξεις στο όνομα του», προσέθεσε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης των δημοσιογράφων.

Μάλιστα η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ υποστήριξε πως η αμερικανική πλευρά έχει ήδη εκφράσει την ανησυχία της στην ελληνική κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα: Πήρε εξιτήριο ο Κουφοντίνας και βγαίνει με άδεια

«Βρίσκεται τώρα σε διήμερη άδεια και είναι η τρίτη άδεια που λαμβάνει τον τελευταίο χρόνο. Είναι ένας τρομοκράτης που έχει καταδικαστεί για πολλές δολοφονίες».

Θυμίζουμε πως και η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα, είχε σχολιάσει αντιστοίχως την άδεια του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις