Σκόπια: Ο Ζάεφ απειλεί τον Ιβάνοφ με αποπομπή

ΚΟΣΜΟΣ

Σκόπια: Ο Ζάεφ απειλεί τον Ιβάνοφ με αποπομπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Άκρως τεταμένη είναι η πολιτική ατμόσφαιρα στα Σκόπια, λίγο πριν την συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων, όπου αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία με την Ελλάδα. Σήμερα (20/6) η επικύρωση της συμφωνίας στην πΓΔΜ Σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ υπήρξε σαφής απευθύνοντας προειδοποίηση προς τον πρόεδρο της χώρας απειλώντας τον εμμέσως και […]

20.06.2018 | 10:31

Άκρως τεταμένη είναι η πολιτική ατμόσφαιρα στα Σκόπια, λίγο πριν την συνεδρίαση στη Βουλή των Σκοπίων, όπου αναμένεται να επικυρωθεί η συμφωνία με την Ελλάδα.

Σήμερα (20/6) η επικύρωση της συμφωνίας στην πΓΔΜ

Σε δηλώσεις του ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ υπήρξε σαφής απευθύνοντας προειδοποίηση προς τον πρόεδρο της χώρας απειλώντας τον εμμέσως και με αποπομπή σε περίπτωση που δεν στηρίξει τη συμφωνία.

Σκόπια: Πέρασε η συμφωνία – «Προδότη Ντιμιτρόφ!»

Όπως σημείωσε ο Ζάεφ, αν οι πολίτες που θα ψηφίσουν στο δημοψήφισμα ταχθούν υπέρ της συμφωνίας και ο πρόεδρος δεν την υπογράψει, τότε η πλειοψηφία των βουλευτών θα επιδιώξει την αποπομπή του Ιβάνοφ.

Σκοπιανό: Η Αυστρία απειλεί να τινάξει στον αέρα τη συμφωνία

«Υπάρχει διάθεση για παγίωση της πλειοψηφίας της Βουλής και αν χρειαστεί να αποπεμφθεί ο Πρόεδρος. Οι πολίτες είναι αυτοί που θα αποφασίσουν αν θέλουν την αλλαγή του ονόματος. Όμως αν η συμφωνία γίνει αποδεκτή στο δημοψήφισμα, κανένας δε θα έχει το δικαίωμα ανατροπής της», σημείωσε ο πρωθυπουργός της πΓΔΜ.

Δείτε εδώ όλες τις ειδήσεις σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό

Exit mobile version