Μια 36χρονη εκδιδόταν για 100 ευρώ

ΕΛΛΑΔΑ

Μια 36χρονη εκδιδόταν για 100 ευρώ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Μια νέα υπόθεση μαστροπείας ήρθε στο «φως», με πρωταγωνίστρια μια 36χρονη η εκδιδόταν για 100 ευρώ. Το περιστατικό συνέβη στον Βόλο και πρόκειται για μια 36χρονη από τη Γεωργία. Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με Πανελλαδική δράση που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει […]

20.06.2018 | 13:00

Μια νέα υπόθεση μαστροπείας ήρθε στο «φως», με πρωταγωνίστρια μια 36χρονη η εκδιδόταν για 100 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στον Βόλο και πρόκειται για μια 36χρονη από τη Γεωργία.

Οι έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για το κύκλωμα μαστροπείας με Πανελλαδική δράση που φέρνει νεαρά κορίτσια από το εξωτερικό στην Ελλάδα για λίγες ημέρες και τα στέλνει σε ξενοδοχεία σε διάφορες πόλεις για να συνευρεθούν με πελάτες, έναντι αμοιβής, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Διαβάστε ακόμα: Σοβαρό τροχαίο – Διασωληνωμένο το 7χρονο κοριτσάκι

Ένας αστυνομικός, σύμφωνα με το magnesianews, της Ασφάλειας Βόλου εμφανίστηκε ως πελάτης κι έκλεισε ραντεβού με την 36χρονη έναντι 100 ευρώ, σε ξενοδοχείο του Βόλου.

Όταν ο αστυνομικός – πελάτης παρουσιάστηκε στο ξενοδοχείο, πλήρωσε με τα προσημειωμένα χρήματα. Μόλις η κοπέλα τα πήρε, προσήχθη στην Αστυνομία.

Πάντως, η νεαρή που δήλωσε τόπο κατοικίας την Αθήνα, δεν συνελήφθη, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων γυναικών είναι πταίσμα.

Exit mobile version