Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η υπόθεση εξαφάνισης έγινε υπόθεση ανθρωποκτονίας
ΕΛΛΑΔΑ

Η υπόθεση εξαφάνισης έγινε υπόθεση ανθρωποκτονίας

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου από τα Σφακιά της Κρήτης, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από τις αρχές Μαρτίου. Η υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη εξελίχθηκε σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, με τις διωκτικές αρχές να έχουν συλλάβει ήδη δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 39 ετών. Τραγική κατάληξη για τον […]

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της σορού του ηλικιωμένου κτηνοτρόφου από τα Σφακιά της Κρήτης, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από τις αρχές Μαρτίου.

Η υπόθεση της εξαφάνισης του 70χρονου Παντελή Δουρουντάκη εξελίχθηκε σε υπόθεση ανθρωποκτονίας, με τις διωκτικές αρχές να έχουν συλλάβει ήδη δύο άνδρες, ηλικίας 44 και 39 ετών.

Τραγική κατάληξη για τον αγνοούμενο αγρότη

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι δύο συλληφθέντες είναι αδέλφια και συγχωριανοί του άτυχου κτηνοτρόφου, με τον οποίο όπως προκύπτει υπήρχαν κάποιες διαφορές.

Οι αρχές που για μήνες προσπαθούσαν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους εξαφάνισης του 70χρονου που στις 7 Μαρτίου ξεκίνησε από το σπίτι του στη Χώρα Σφακίων για το ποιμνιοστάσιο της οικογένειας, οδηγήθηκαν στα ίχνη των δύο αδελφών, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες, Τρίτη 19/6, στη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης.

Ζήτησε από ανήλικα να γδυθούν και αυνανίστηκε μπροστά τους!

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι ίδιοι αρνούνται την κατηγορία και την εμπλοκή τους στην υπόθεση ενώ αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Χανίων κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Μεγάλο μυστήριο ωστόσο, εξακολουθεί να παραμένει το ζήτημα της σορού του ηλικιωμένου, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί, ούτε έχει υποδειχθεί από κανέναν το σημείο όπου εγκαταλείφθηκε ή θάφτηκε το πτώμα του κτηνοτρόφου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις