Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο: Ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ!
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Έγραψε ιστορία ο Ρονάλντο: Ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ!

Μια καταπληκτική χρονιά διανύει και φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς πρόσθεσε ένα ιστορικό επίτευγμα στο προσωπικό του παλμαρέ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκοράροντας στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλία-Μαρόκο στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, για τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ όλων των εποχών. Μουντιάλ 2018: «Η Βραζιλία θα κερδίσει» Ο 33χρονος σουπερ στάρ […]

Μια καταπληκτική χρονιά διανύει και φέτος ο Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς πρόσθεσε ένα ιστορικό επίτευγμα στο προσωπικό του παλμαρέ.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκοράροντας στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλία-Μαρόκο στο «Λουζνίκι» της Μόσχας, για τον 2ο όμιλο του Μουντιάλ έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ όλων των εποχών.

Μουντιάλ 2018: «Η Βραζιλία θα κερδίσει»

Ο 33χρονος σουπερ στάρ της ομάδας του Φερνάντο Σάντος έφτασε τα 85 γκολ σε 152 διεθνείς συμμετοχές και είναι πλέον ο πρώτος Ευρωπαίος σκόρερ όλων των εποχών με τις εθνικές ομάδες, ξεπερνώντας τον αείμνηστο Φέρεντς Πούσκας, ο οποίος είχε σημειώσει 84 τέρματα, αλλά σε 89 συμμετοχές με τις φανέλες της εθνικής Ουγγαρίας και -αργότερα- Ισπανίας.

Ο Ρονάλντο είναι δεύτερος στην αντίστοιχη παγκόσμια λίστα, μακριά από τον απόλυτο ρεκόρντμαν, τον Ιρανό Αλι Νταεϊ, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του με 109 γκολ σε διεθνείς αγώνες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις