Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Τζανακόπουλος: «Θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζανακόπουλος: «Θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης»

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή αναφορικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, προανήγγειλε την Τετάρτη 20/6 ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. «Αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίσουν τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ θα ζητήσουμε και θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Σήμερα (20/6) η επικύρωση της συμφωνίας στην πΓΔΜ Ο κυβερνητικός […]

Την πρόθεση της κυβέρνησης να ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή αναφορικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, προανήγγειλε την Τετάρτη 20/6 ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

«Αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καταψηφίσουν τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ θα ζητήσουμε και θα λάβουμε ψήφο εμπιστοσύνης» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σήμερα (20/6) η επικύρωση της συμφωνίας στην πΓΔΜ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Βουλή των Σκοπίων θα εγκρίνει την προωθούμενη συμφωνία για το ονοματολογικό, ενώ εκτίμησε ότι θα περάσει και από το ελληνικό κοινοβούλιο με διευρυμένη πλειοψηφία.

Ο κ. Τζανακόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας και ειδικότερα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις επικρίσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το Σκοπιανό.

Λοβέρδος: «Πήραμε οικονομικά ανταλλάγματα για το Σκοπιανό;»

«Ο κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ ασπάζονται πλήρως την ιδεολογία του ακροδεξιού σκοπιανού κόμματος VMRO», είπε ο κ. Τζανακόπουλος και πρόσθεσε ότι η ΝΔ και το VMRO «όχι μόνο αγνοούν την ιστορική τους ευθύνη για τη διαιώνιση του προβλήματος αλλά σήμερα, υπό την ηγεμονία ακροδεξιών ομάδων στο εσωτερικό τους, προσπαθούν να παίξουν το χαρτί του διχασμού ανάμεσα σε δήθεν πατριώτες και δήθεν προδότες».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αναφερόμενος στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί συναλλαγής της κυβέρνησης με αντικείμενο το Σκοπιανό, για να εξασφαλιστεί λύση στο χρέος, έκανε λόγο για «απαράδεκτες συνωμοσιολογίες» και «άθλιες φήμες».

Δείτε εδώ όλα τα θέματα σχετικά με την συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό

«Οι φήμες αυτές φανερώνουν την άγνοια για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι θεσμοί και οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη. Κυριότερα όμως φανερώνει ότι κάποιοι έχουν αποδεχθεί πως η κυβέρνηση θα εξασφαλίσει θετική ρύθμιση για το χρέος και σπεύδουν τώρα να απομειώσουν αυτήν την επιτυχία», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις