Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σύγκρουση συμμοριών – Τρεις νεκροί σε καφέ (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Σύγκρουση συμμοριών – Τρεις νεκροί σε καφέ (vid)

Εκτός ελέγχου βγαίνει η «κρίση συμμοριών» που επικρατεί στην Σουηδία με αποτέλεσμα, τρεις νεκροί να προστεθούν στην μεγάλη λίστα με θύματα πυροβολισμών σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 18/6, στο Μάλμε της Σουηδίας, γεγονός που η αστυνομία αποδίδει σε συγκρούσεις συμμοριών. […]

Εκτός ελέγχου βγαίνει η «κρίση συμμοριών» που επικρατεί στην Σουηδία με αποτέλεσμα, τρεις νεκροί να προστεθούν στην μεγάλη λίστα με θύματα πυροβολισμών σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Τρεις νεκροί και τρεις τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός των πυροβολισμών που συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας 18/6, στο Μάλμε της Σουηδίας, γεγονός που η αστυνομία αποδίδει σε συγκρούσεις συμμοριών.

Τρομοκρατική επίθεση με νεκρό στο Παρίσι

Το περιστατικό έγινε χθες το βράδυ, όταν μόλις 100 μέτρα από ένα περιφερειακό αστυνομικό τμήμα κοντά στο κέντρο της πόλης, έξι άνδρες, ηλικίας από 19 έως 31 ετών, πυροβολήθηκαν σε ίντερνετ καφέ.

«Τα πρόσωπα που πυροβολήθηκαν θεωρούμε πως είναι μέλη συμμοριών και αναπτύσσουν δράση στον χώρο του οργανωμένου εγκλήματος στο Μάλμε», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, Στέφαν Σίντεους, σε συνέντευξη Τύπου.

Πυροβολισμοί σε θέρετρο του Τραμπ

Η αστυνομία δήλωσε πως δεν έχει συλλάβει υπόπτους για τους χθεσινούς πυροβολισμούς και απηύθυνε έκκληση σε τυχόν μάρτυρες να προσέλθουν να καταθέσουν για να διασαφηνιστούν οι συνθήκες του βίαιου επεισοδίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις