Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αγριότητα! Ακρωτηρίασε κουταβάκι και το πέταξε (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Αγριότητα! Ακρωτηρίασε κουταβάκι και το πέταξε (vid)

Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν οι αρχές στην Τουρκία, μετά την κυκλοφορία ενός βιντεο που δείχνει την ανατριχιαστική επίθεση σε ένα άτυχο κουταβάκι. Ο αρρωστημένος δράστης έκοψε τα πόδια και την ουρά του κουταβιού και το πέταξε νομίζοντας πως είναι νεκρό, όμως το άτυχο κουταβάκι κατάφερε να κρατηθεί για λίγο στη ζωή. Τελικά όμως δεν τα […]

Στη σύλληψη ενός άντρα προχώρησαν οι αρχές στην Τουρκία, μετά την κυκλοφορία ενός βιντεο που δείχνει την ανατριχιαστική επίθεση σε ένα άτυχο κουταβάκι.

Ο αρρωστημένος δράστης έκοψε τα πόδια και την ουρά του κουταβιού και το πέταξε νομίζοντας πως είναι νεκρό, όμως το άτυχο κουταβάκι κατάφερε να κρατηθεί για λίγο στη ζωή.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε και πέθανε στη διάρκεια επέμβασης μετά τη διάσωσή του από δάσος στην περιοχή Spanca της Τουρκίας.

Κτηνίατρος «έραβε» ηρωίνη στα στομαχάκια κουταβιών (pics)

Η ακραία περίπτωση σκληρότητας προκάλεσε οργή στην Τουρκία και μπήκε στην πολιτική ατζέντα πριν από τις επερχόμενες εκλογές της επόμενης εβδομάδας.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Κωνσταντινούπολη ότι οι αρχές έχουν συλλάβει έναν χειριστή μηχανημάτων για το άγριο έγκλημα.

Φρίκη: Έσφαξαν σκυλιά και τα έβαλαν σε σακούλα (pics)

Υποσχέθηκε ότι οι νόμοι για τα δικαιώματα των ζώων θα τροποποιηθούν μετά τις εκλογές στις 24 Ιουνίου, οπότε και θέλει να κερδίσει τη δεύτερη θητεία.

«Είτε στο σπίτι είτε στον δρόμο θα λάβουμε υπόψη τον νόμο και θα τον αξιολογήσουμε. Αυτός ο χειριστής συνελήφθη σήμερα. Οι αρχές της Sapanca διέταξαν τη σύλληψή του. Δεν υπάρχει τίποτα αποδεκτό σε αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις