Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σε απόγνωση οι ασθενείς – Χωρίς μηχάνημα χημειοθεραπειών
ΕΛΛΑΔΑ

Σε απόγνωση οι ασθενείς – Χωρίς μηχάνημα χημειοθεραπειών

Για δεύτερη εβδομάδα δεν πραγματοποιούνται χημειοθεραπείες στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας λόγω βλάβης στο μηχάνημα διάλυσης των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων (θάλαμος νηματικής ροής). Μιλώντας στο Corfutv το βράδυ της Δευτέρας, καρκινοπαθής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της επεσήμανε ότι «εδώ και δέκα μέρες δεν γίνονται οι χημειοθεραπείες. Θέλω να σημειώσω επίσης το εφεδρικό μηχάνημα που βρίσκεται […]

Για δεύτερη εβδομάδα δεν πραγματοποιούνται χημειοθεραπείες στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας λόγω βλάβης στο μηχάνημα διάλυσης των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων (θάλαμος νηματικής ροής).

Μιλώντας στο Corfutv το βράδυ της Δευτέρας, καρκινοπαθής που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της επεσήμανε ότι «εδώ και δέκα μέρες δεν γίνονται οι χημειοθεραπείες. Θέλω να σημειώσω επίσης το εφεδρικό μηχάνημα που βρίσκεται στην αποθήκη είναι χαλασμένο».

Σοκ! Αναστολή των χειρουργείων στο Νοσοκομείο Ρίου

Από την πλευρά του ο Διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Χρυσόστομος Μπούκας, ανέφερε ότι «αφού συνεννοηθώ με την Ογκολόγο γιατρό του Νοσοκομείου, αναλαμβάνω την διάλυση των χημειοθεραπευτικών φαρμάκων, ώστε οι χημειοθεραπείες να εκτελούνται κανονικά μέχρι της επιδιόρθωσης του μηχανήματος».

Αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι στο νοσοκομείο

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της ΕΓΕΣΥΚ Μάνος Αντωνάκης, επιβεβαίωσε την προσωρινή λύση που δόθηκε για μεταφορά φαρμάκων στα Ιωάννινα, υποστηρίζοντας ότι μπορούν να μείνουν ακόμα και δύο ημέρες, ωστόσο όπως είπε αυτό δεν αποτελεί λύση μπροστά στο μεγάλο αυτό πρόβλημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις