Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θα πάρουν αποζημίωση 350.000 ευρώ από το Δημόσιο
ΕΛΛΑΔΑ

Θα πάρουν αποζημίωση 350.000 ευρώ από το Δημόσιο

Αποζημίωση 350.000 ευρώ θα πάρουν οι συγγενείς του 24χρόνου οδηγού, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο. Το Συμβούλιο της Επικρατείας διέγνωσε ότι το Δημόσιο ευθύνεται για τη μη αφαίρεση παράνομα τοποθετημένης διαφημιστικής πινακίδας επί της Λ. Κηφισίας, και επιδίκασε αποζημίωση. Δικαίωμα αποζημίωσης σε επιχειρήσεις και καταναλωτές λόγω παράβασης του ανταγωνισμού Οι συγγενείς του […]

Αποζημίωση 350.000 ευρώ θα πάρουν οι συγγενείς του 24χρόνου οδηγού, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο.

Το Συμβούλιο της Επικρατείας διέγνωσε ότι το Δημόσιο ευθύνεται για τη μη αφαίρεση παράνομα τοποθετημένης διαφημιστικής πινακίδας επί της Λ. Κηφισίας, και επιδίκασε αποζημίωση.

Δικαίωμα αποζημίωσης σε επιχειρήσεις και καταναλωτές λόγω παράβασης του ανταγωνισμού

Οι συγγενείς του οδηγού (γονείς, αδελφός και οι δύο γιαγιάδες) προσέφυγαν στη Διοικητική Δικαιοσύνη κατά του Ελληνικού Δημοσίου, υποστηρίζοντας ότι το τροχαίο ατύχημα και ο θάνατός του οφείλονταν σε παράνομες παραλείψεις των αρμοδίων οργάνων του Δημοσίου.

Νεκρός στρατιώτης σε τροχαίο

Οι συγγενείς υποστήριξαν ότι η τοποθέτηση της διαφημιστικής πινακίδας στην οποία προσέκρουσε το αυτοκίνητο, είχε εγκατασταθεί παράνομα (χωρίς προηγούμενη έγκριση της θέσης που τοποθετήθηκε και χωρίς άδεια και έλεγχο των προδιαγραφών της, όπως ορίζει ο Κ.Ο.Κ.).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις