Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / «Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος
ΕΛΛΑΔΑ

«Έφυγε» από τη ζωή γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος

Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου, σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο λόγος για τον Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο Άγγελος Φώσκολος εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, στο Star και στον ΑΝΤ1. Θλίψη για τον θάνατο της δημοσιογράφου Λίζα Κουντούρη […]

Θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια σκόρπισε η είδηση του θανάτου του γνωστού Έλληνα δημοσιογράφου, σε ηλικία μόλις 45 ετών.

Ο λόγος για τον Άγγελος Φώσκολος, ο οποίος πάλεψε με τον καρκίνο, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Ο Άγγελος Φώσκολος εργάστηκε ως ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, στο Star και στον ΑΝΤ1.

Θλίψη για τον θάνατο της δημοσιογράφου Λίζα Κουντούρη

Συντετριμμένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία τους πριν από 20 χρόνια και έγραψε:

«Καλέ μου φίλε (δική σου έκφραση ήταν αυτή…), καλέ, υπέροχε άνθρωπε… αδελφέ μου, καλό σου ταξίδι… Τη θυμάσαι ρε φίλε αυτή τη φωτογραφία;; Ήταν πριν 20 τόσα χρόνια που με πήρες από το tvmagic και μου είπες ψάχνει δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1…Με πήρες από το χέρι και με πήγες… Αγγελέτο μου αγαπημένε δε θα σε ξεχάσω ποτέ… Γιατί ρε γα@€)#*…;;;;;; Κουράγιο στην οικογένεια σου… ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ».

Το μήνυμα του Πύρρου Δήμα για τον θάνατο της συζύγου του

 

Καλέ μου φίλε(δική σου έκφραση ήταν αυτή…),καλέ,υπέροχε άνθρωπε…αδελφέ μου,καλό σου ταξίδι…?Τη θυμάσαι ρε φίλε αυτή τη φωτογραφία;;Ήταν πριν 20 τόσα χρόνια που με πήρες από το tvmagic και μου είπες ψάχνει δημοσιογράφους ο ΑΝΤ1…Με πήρες από το χέρι και με πήγες…Αγγελέτο μου αγαπημένε δε θα σε ξεχάσω ποτέ…????Γιατί ρε γα@€)#*…;;;;;;Κουράγιο στην οικογένεια σου…ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ g.goudaras στις

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις