Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μαραντόνα τα “χώνει” κανονικά στον Σαμπάολι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μαραντόνα τα “χώνει” κανονικά στον Σαμπάολι

Στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2018, η Αργεντινή έκανε ό.τι χειρότερο μπορούσε κόντρα στην Ισλανδία. Το 1-1 εξόργισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως σχολιαστής της Telesur.  Ο Ντιεγκίτο τα έχωσε κανονικά στον Χόρχε Σαμπάολι για την ισοπαλία με την Ισλανδία. Μέσι: Φταίω, αλλά… μην τρελαθούμε κιόλας! (vid) «Παίζοντας έτσι, ο Σαμπάολι […]

Στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ 2018, η Αργεντινή έκανε ό.τι χειρότερο μπορούσε κόντρα στην Ισλανδία.

Το 1-1 εξόργισε τον Ντιέγκο Μαραντόνα, που βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο ως σχολιαστής της Telesur. 

Ο Ντιεγκίτο τα έχωσε κανονικά στον Χόρχε Σαμπάολι για την ισοπαλία με την Ισλανδία.

Μέσι: Φταίω, αλλά… μην τρελαθούμε κιόλας! (vid)

«Παίζοντας έτσι, ο Σαμπάολι δεν θα μπορεί να επιστρέψει στην Αργεντινή. Είναι κρίμα να μην έχουμε προετοιμάσει το παιχνίδι. Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Ισλανδοί είναι ένα μέτρο και ενενήντα εκατοστά, αλλά σε κάθε κόρνερ προσπαθούσαμε να περάσουμε λάθος την μπάλα.

Στο παιχνίδι ήταν συνέχεια η μπάλα στο Μέσι, που έπρεπε κάθε φορά να ξεπεράσει δύο αντιπάλους και όταν αυτό το κατάφερνε δεν ήξερε πού να την δώσει», είπε ο Μαραντόνα.

«Συνεχίζοντας έτσι θα αντιμετωπίσουμε μεγάλα προβλήματα, μπροστά σε αυτό που μας περιμένει. Οι Νιγηριανοί έχουν εμπειρία, είναι καλοί στις αντεπιθέσεις, ξέρουν και σημειώνουν γκολ. Όμως, ας συνεχίζουμε να πιστεύουμε στον Θεό: μπορούμε να βελτιωθούμε.

Όταν κερδίζεις, χάνεις ή φέρνεις ισοπαλία, είσαι πάντα ομάδα. Αλλά πρέπει να δούμε πώς θα κερδίσεις ή πώς χάνεις ή ακόμα πώς φτάνεις στην ισοπαλία. Κινδυνεύουμε να χάσουμε τους αγώνες που θα ακολουθήσουν. Έχουμε σοβαρό πρόβλημα», είπε ο διάσημος Αργεντινός.

Βέλγιο – Παναμάς: Σάρωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» (vids)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις