Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Βέλγιο – Παναμάς: Σάρωσαν οι “κόκκινοι διάβολοι” (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βέλγιο – Παναμάς: Σάρωσαν οι “κόκκινοι διάβολοι” (vids)

Ο Παναμάς προσπάθησε να «στριμώξει» το Βέλγιο, στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι κόκκινοι διάβολοι έφτασαν εύκολα στο 3-0. Το Βέλγιο φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως δεν θα είχε πρόβλημα να ελέγξει την αναμέτρηση με τον Παναμά και μάλιστα πριν το δεκάλεπτο είχε τις πρώτες του καλές […]

Ο Παναμάς προσπάθησε να «στριμώξει» το Βέλγιο, στην πρώτη του συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι κόκκινοι διάβολοι έφτασαν εύκολα στο 3-0.

Το Βέλγιο φάνηκε από τα πρώτα λεπτά πως δεν θα είχε πρόβλημα να ελέγξει την αναμέτρηση με τον Παναμά και μάλιστα πριν το δεκάλεπτο είχε τις πρώτες του καλές ευκαιρίες, έχοντας για κινητήριο μοχλό τον Μέρτενς.

Η εικόνα στο ματς συνεχίστηκε και στο 12′ ο Αζάρ έχασε μοναδική ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Ο Τόρες θέλησε να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, αλλά δεν έκανε καλή πάσα. Ο παίκτης της Τσέλσι μπήκε στην πορεία της, έκανε το πλασέ από πλάγια θέση, αλλά αστόχησε.

Μουντιάλ 2018: Με το «καλημέρα» αφεντικό η Σουηδία! (vid)

Η νέα μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 21′. Ο Ντε Μπρόινε έκανε το παράλληλο γύρισμα, αλλά ο Τόρες έκοψε τον Λουκάκου.

Ο Παναμάς συνέχισε να δυσκολεύει τους κόκκινους διαβόλους. Στο 38′ το Βέλγιο έχασε νέα μοναδική ευκαιρία. Ο Αζάρ μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Πενέδο έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ. Η ομάδα του Μαρτίνεθ είχε την υπεροχή, αλλά το γκολ δεν ήρθε στο πρώτο μέρος.

Το Βέλγιο πήρε τα πάνω του με την έναρξη του δεύτερου μέρους (46′. Στην πρώτη ουσιαστικά φάση ο Μέρτενς έπιασε το μονοκόμματο διαγώνιο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά και έκανε το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Ντε Μπρούινε εκτέλεσε απευθείας το φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής και έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ.

Στο 55′ ο Παναμάς παραλίγο να τη φέρει στους κόκκινους διαβόλους, αλλά ο Μουρίγιο δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουρτουά σε τετ-α-τετ. Το παιχνίδι απέκτησε πολύ καλό ρυθμό, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ρυθμό.

Μέσα σε έξι λεπτά όμως η νίκη κλείδωσε για το Βέλγιο. Στο 69′ ο Ντε Μπρόινε έβγαλε εκπληκτική μπαλιά με το εξωτερικό και ο Λουκάκου έκανε με κεφαλιά το 2-0. Στο 75′ ο επιθετικός της Γιουνάιτεντ δέχθηκε την κάθετη του Αζάρ και τσίμπησε την μπάλα πάνω από τον αντίπαλο πορτιέρε για το 3-0, φτάνοντας τα 38 γκολ με το εθνόσημο.

https://twitter.com/MDUnitedFC_Boys/status/1008747528148455424

Πηγή πληροφοριών: Newsit.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις