Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Πώς κατάφεραν να αποδράσουν οι Αλβανοί κακοποιοί (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πώς κατάφεραν να αποδράσουν οι Αλβανοί κακοποιοί (vid)

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για να εντοπιστούν οι Αλβανοί κακοποιοί που δραπέτευσαν από το ΑΤ Αργυρούπολης. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι τρεις κακοποιοί. Οι τρεις κακοποιοί απέδρασαν, στις 6.30 το πρωί, από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης. Είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για να εντοπιστούν οι Αλβανοί κακοποιοί που δραπέτευσαν από το ΑΤ Αργυρούπολης.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής διενεργεί προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες απέδρασαν οι τρεις κακοποιοί.

Οι τρεις κακοποιοί απέδρασαν, στις 6.30 το πρωί, από το Αστυνομικό Τμήμα Αργυρούπολης.

Είχαν συλληφθεί από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής, κατηγορούμενοι για 72 κλοπές σε βόρεια και νότια προάστια, λίμαραν τα κάγκελα τού χώρου όπου κρατούντο και πήδηξαν ή κατέβηκαν από την υδρορροή.

Οι τρεις Αλβανοί που απέδρασαν είναι ηλικίας 31 ετών,28 και 24, ενώ έχουν συλληφθεί για τις κλοπές, άλλοι δύο συνεργοί τους.

Μαζική απόδραση Αλβανών κακοποιών από ΑΤ

«Τους βοήθησε ο σωματότυπός τους στην απόδραση. Είναι πολύ αδύνατοι και έτσι μπορούσαν να βγουν από το σημείο όπου λίμαραν τα κάγκελα» ανέφεραν, πριν από λίγο, αστυνομικές πηγές στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. «Παράλληλα, έχουν μεγάλη ευχέρεια τόσο στην αναρρίχηση, όσο και στην καταρρίχηση, ενώ, μεταξύ άλλων, είναι και θρασύτατα άτομα» πρόσθεταν οι ίδιες πηγές.

Οι κακοποιοί ήταν μέλη συμμορίας που εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο είχε ρημάξει μονοκατοικίες και διαμερίσματα στης ακριβές περιοχές τις Αττικής, όπως η Εκάλη, η Φιλοθέη, η Κηφισιά, η Γλυφάδα, η Βούλα και η Βάρκιζα.

Διαρρήκτες «αίλουροι» – Πάνω από 72 διαρρήξεις στα Προάστια (pics)

Μαζί τους ήταν και ένας 17χρονος μαθητής Λυκείου. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξαρθρώσουν την συμμορία, συλλαμβάνοντας συνολικά πέντε άτομα Αλβανικής καταγωγής, ανάμεσα τους και τον 17χρονο, ο οποίος μάλιστα εκείνες τις ημέρες έδινε Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις