Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα παραίτηση από τους ΑΝΕΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα παραίτηση από τους ΑΝΕΛ

Παραιτήθηκε ένας ακόμα πολιτικός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για το Σκοπιανό. Ο λόγος για τον Μανώλη Αλιφιεράκη. Πρόκειται για τον αναπληρωτή γραμματέα υγείας. Ο κος Αλιφιεράκης με επιστολή του ζητά από τον Πάνο Καμμένο να κάνει δεκτή την παραίτησή του τόσο από την θέση που του έχει ανατεθεί όσο και από τη θέση του απλού […]

Παραιτήθηκε ένας ακόμα πολιτικός από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, για το Σκοπιανό.

Ο λόγος για τον Μανώλη Αλιφιεράκη. Πρόκειται για τον αναπληρωτή γραμματέα υγείας.

Ο κος Αλιφιεράκης με επιστολή του ζητά από τον Πάνο Καμμένο να κάνει δεκτή την παραίτησή του τόσο από την θέση που του έχει ανατεθεί όσο και από τη θέση του απλού μέλους του κόμματος.

Διαβάστε ακόμα: Βαρουφάκης: Μνημονιακότερος των μνημονιακών ο Τσίπρας

Αναλυτικά, η επιστολή έχει ως εξής:

«Σας παρακαλώ να δεχθείτε την παραίτηση μου από την θέση του αναπληρωτή γραμματέα υγείας των Αν. Ελ, καθώς και την θέση απλού μέλους του κόμματος σας.

Με τον τρόπο αυτό θέλω να διαχωρίσω την θέση μου σχετικά με τους χειρισμούς σας  στο εθνικό θέμα της Μακεδονίας μας. Ήλθα στο κόμμα σας πιστεύοντας στις αρχές σας, τις ικανότητες και την βούληση σας να κυβερνηθεί σωστά η χώρα.

Διαβάστε ακόμα: Συνέντευξη Βενιζέλου: Τραγικό αν ισχύει αυτό που λέει ο Καμμένος

Στην πορεία διαπίστωσα σοβαρές υποχωρήσεις από τις θέσεις των ανεξαρτήτων Ελλήνων. Σε θέματα εθνικά, θέματα παιδείας, μεταναστευτικής πολιτικής.

Πιστεύω στην εθνική συμφιλίωση, στην πολιτική και οικονομική κάθαρση, όμως σε πολλές περιπτώσεις από την άλλη πλευρά της συγκυβέρνησης δεν έγιναν σεβαστές οι δικές μας ευαισθησίες ή εσείς δεν επιμείνατε αρκετά.

Τα τελευταία γεγονότα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις