Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Διαψεύδει κατηγορηματικά τον Καμμένο ο Τoυσουνίδης (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαψεύδει κατηγορηματικά τον Καμμένο ο Τoυσουνίδης (vid)

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τουσουνίδης, τα όσα είπε το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Τουσουνίδης είπε πως δεν ειπώθηκε ποτέ στη συνεδρίαση της ΚΟ ότι υπάρχει αντιστοίχιση της συμφωνίας για το σκοπιανό με την οικονομική διαπραγμάτευση με τους δανειστές. Ερωτώμενος αν ο Πάνος Καμμένος συνέδεσε […]

«Προφάσεις εν αμαρτίαις» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τουσουνίδης, τα όσα είπε το πρωί ο Δημήτρης Καμμένος.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο κ. Τουσουνίδης είπε πως δεν ειπώθηκε ποτέ στη συνεδρίαση της ΚΟ ότι υπάρχει αντιστοίχιση της συμφωνίας για το σκοπιανό με την οικονομική διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

Ερωτώμενος αν ο Πάνος Καμμένος συνέδεσε τη συμφωνία με το Σκοπιανό με την έξοδο από το πρόγραμμα ο κ. Τουσουνίδης είπε: «Προσπαθεί με εμφανή τρόπο, να συνδέσει πράγματα, για να καλύψει την ενέργειά του. Ασφαλώς υπάρχει μια ολόκληρη προσέγγιση των ΑΝΕΛ για το γιατί πρέπει να ολοκληρώσιμε το βίο της αυτή η κυβέρνηση, γιατί δεν έπρεπε να ανατραπεί».

Νέες αποκαλύψεις από Καμμένο για Σκοπιανό και ανταλλάγματα (vid)

Στο σχόλιο των δημοσιογράφων ότι επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Δημήτρη Καμμένου ο κ. Τουσουνίδης ζήτησε να μην διαστρεβλώνονται τα λεγόμενά του και εξήγησε: «Είναι πάντα στο τραπέζι τα οικονομικά γιατί μόλις είχε λήξει η συζήτηση για την ψήφιση των τελευταίων μέτρων με το πολυνομοσχέδιο.

Τέλος όσον αφορά τον Νίκο Κοτζιά, ο κ. Τουσουνίδης υποστήριξε ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση στους ΑΝΕΛ για πρόταση μομφής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις