Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Μια «αλεπού» μας δείχνει τον δρόμο
PLUS

Μια «αλεπού» μας δείχνει τον δρόμο

Για να είναι πιο διασκεδαστική η πλοήγησή μας στην πόλη, η Google δημιούργησε μια παιχνιδιάρα «αλεπού» που χώθηκε στους δρόμους της εφαρμογή. Η αλεπού μας βοηθάει καθώς χρησιμοποιεί την κάμερα του έξυπνου κινητού για να μας κατευθύνει, προς την σωστή κατεύθυνση. Tεχνολογικό «θαύμα»: Τρένο «πετά» πάνω από τις ράγες (vid) Έως σήμερα, οι χρήστες κατευθύνονταν από […]

Για να είναι πιο διασκεδαστική η πλοήγησή μας στην πόλη, η Google δημιούργησε μια παιχνιδιάρα «αλεπού» που χώθηκε στους δρόμους της εφαρμογή.

Η αλεπού μας βοηθάει καθώς χρησιμοποιεί την κάμερα του έξυπνου κινητού για να μας κατευθύνει, προς την σωστή κατεύθυνση.

Tεχνολογικό «θαύμα»: Τρένο «πετά» πάνω από τις ράγες (vid)

Έως σήμερα, οι χρήστες κατευθύνονταν από τη εφαρμογή που χρησιμοποιεί την κάμερα του κινητού για να προτείνει κατεύθυνση.

Στην αναθεωρημένη έκδοση της εφαρμογής, συνδυάζονται εικόνες του πραγματικού κόσμου, πάνω στις οποίες εναποτίθενται χάρτες και, με ενεργοποίηση του προσδιορισμού τοποθεσίας στην οποία βρισκόμαστε, έχουμε τη δυνατότητα πρόσβασης σε περισσότερες πληροφορίες όπως ονόματα δρόμων με έναν διαφορετικό πιο εύκολο τρόπο.

Το απόλυτο προϊόν για τέλειο ύπνο – Ξεχάστε κλιματιστικό και ανεμιστήρα

Στην επίδειξη, η αντιπρόεδρος της Google, Απάρνα Τσεναπραγκάντα έδειξε σε βίντεο τη διαδρομή του χρήστη να φωτίζεται με βελάκια, τα οποία ανάβουν πράσινα, όταν πρέπει να αλλάξουμε κατεύθυνση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις