Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Spoiler: Ποιος κερδίζει το έπαθλο σήμερα (18/6) (vid)
LIFESTYLE

Survivor – Spoiler: Ποιος κερδίζει το έπαθλο σήμερα (18/6) (vid)

Survivor – Spoiler: Μαχητές και Διάσημοι θα κληθούν να αγωνιστούν σε ένα εξαιρετικό δύσκολο παιχνίδι σήμερα 18/6 για να κάνουν δικό τους το έπαθλο. Oι Μαχητές, μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης, μπήκαν ανανεωμένοι στον χθεσινό στίβο μάχης του Survivor και κέρδισαν το έπαθλο της άνεσης, κάνοντας την ανατροπή. Survivor 2018: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής! […]

Survivor – Spoiler: Μαχητές και Διάσημοι θα κληθούν να αγωνιστούν σε ένα εξαιρετικό δύσκολο παιχνίδι σήμερα 18/6 για να κάνουν δικό τους το έπαθλο.

Oι Μαχητές, μετά την αποχώρηση της Ροδάνθης, μπήκαν ανανεωμένοι στον χθεσινό στίβο μάχης του Survivor και κέρδισαν το έπαθλο της άνεσης, κάνοντας την ανατροπή.

Survivor 2018: Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής!

Την ίδια ώρα όμως, αν κρίνουμε από το τρέιλερ του νέου επεισοδίου και οι Διάσημοι φαίνονται αποφασισμένοι να γυρίσουν στις νίκες.

Όπως φαίνεται και στο trailer του σημερινού επεισοδίου, το έπαθλο που θα διεκδικήσουν οι παίκτες θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό, αφού σύμφωνα με τον Σάκη Τανιμανίδη θα είναι ένα έπαθλο εμπειρίας.

Φαρμάκη για Survivor: Όλο αυτό έγινε μπροστά στα μάτια μας

Το αγώνισμα θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και κουραστικό, ενώ δεν θα λείψουν και οι εντάσεις. Μια κίνηση του Γιάννη Τσίλη στον Νικόλα Αγόρου θα είναι αρκετή για να ξεσπάσει καβγάς ανάμεσα στους δυο παίκτες.

Η ατάκα για την Κόνι Μεταξά – Σε δύσκολη θέση ο Πανταζής (vid)

Τι γίνεται όμως με τα spoiler; Ακόμα δεν υπάρχουν σίγουρες πληροφορίες για τον νικητή, αν και οι πηγές του ίντερνετ αναφέρουν πως οι Μαχητές είναι το φαβορί στον σημερινό αγώνα!

Διαβάστε επίσης: 

Διαρρήκτες «αναρριχητές», στη φάκα των Αρχών

Όταν ο Σώρρας κυκλοφορούσε σαν καλόγερος στην Πατησίων…

«Διευθυντής τράπεζας», μέσα από τη φυλακή!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις