Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγικός θάνατος – Τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγικός θάνατος – Τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του (vid)

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας γιατί τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του. Το περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία, στη νήσο Σουλαουέζι την περασμένη Παρασκευή (15/6). Ο 40χρονος Σαμεν Κοντορούρα έχασε τη ζωή του όταν οι άνθρωποι που υποβάσταζαν το φέρετρο της μητέρα του, προσπαθούσαν να το ανεβάσουν σε μια ξύλινη κατασκευή. σύμφωνα με το έθιμο. Διαβάστε ακόμα: Καπάκι από… […]

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας γιατί τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του.

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδονησία, στη νήσο Σουλαουέζι την περασμένη Παρασκευή (15/6).

Ο 40χρονος Σαμεν Κοντορούρα έχασε τη ζωή του όταν οι άνθρωποι που υποβάσταζαν το φέρετρο της μητέρα του, προσπαθούσαν να το ανεβάσουν σε μια ξύλινη κατασκευή. σύμφωνα με το έθιμο.

Διαβάστε ακόμα: Καπάκι από… φέρετρο στα σκουπίδια! (pics)

Ωστόσο, παραπάτησαν με αποτέλεσμα να γλιστρήσει από τα χέρια τους, με αποτέλεσμα να υποστεί θανάσιμες κακώσεις στο κεφάλι.

«Καθώς ανέβαζαν το φέρετρο της μητέρας στο λακιάν, ξαφνικά μετατοπίστηκε η σκάλα και κατέρρευσε και το φέρετρο έπεσε και χτύπησε το θύμα», ανακοίνωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της περιοχής.

Διαβάστε ακόμα: Παράτησαν φέρετρο στη μέση του δρόμου (pics)

Παρότι όσοι βρίσκονταν εκεί έτρεξαν να τον βοηθήσουν, εκείνος υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο. Έτσι, ετάφη δίπλα στη μητέρα του, Μπέρτα.

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις