Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραβούν τα μαλλιά τους οι γονείς, μετά τη ζημιά του “κανακάρη” τους (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραβούν τα μαλλιά τους οι γονείς, μετά τη ζημιά του “κανακάρη” τους (vid)

Τραβούν και ξανατραβούν τα μαλλιά τους οι δύσμοιροι γονείς, για το ποσό που πρέπει να πληρώσουν μετά τη ζημιά του κανακάρη τους. Ο μπόμπιρας, πέντε ετών, γκρέμισε και κατέστρεψε ένα άγαλμα σε πολιτιστικό κέντρο στο Κάνσας. Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή που το πεντάχρονο αγοράκι αγγίζει το έργο τέχνης στο πολιτιστικό κέντρο του Όβερλαντ Παρκ. […]

Τραβούν και ξανατραβούν τα μαλλιά τους οι δύσμοιροι γονείς, για το ποσό που πρέπει να πληρώσουν μετά τη ζημιά του κανακάρη τους.

Ο μπόμπιρας, πέντε ετών, γκρέμισε και κατέστρεψε ένα άγαλμα σε πολιτιστικό κέντρο στο Κάνσας.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη σκηνή που το πεντάχρονο αγοράκι αγγίζει το έργο τέχνης στο πολιτιστικό κέντρο του Όβερλαντ Παρκ.

Οι υπεύθυνοι του Tomahawk Ridge Community Center θέλουν τώρα να πληρώσει η μητέρα του παιδιού, Σάρα Γκούντμαν τη ζημιά που προκάλεσε ο γιος της στο αξίας 132.000 $ άγαλμα της «Αφροδίτης του Κάνσας Σίτι».

Μωρό γεννήθηκε σε τρένο – Το απίστευτο δώρο του

Από τη μεριά της η Σάρα, κάνει λόγο για ατύχημα, υποστηρίζοντας ότι το γλυπτό βρισκόταν στον κεντρικό διάδρομο και «δεν ήταν προστατευμένο».

«Ατυχήματα συμβαίνουν κι αυτό ήταν ατύχημα», δήλωσε σε τοπική εφημερίδα. «Δεν θέλω να υποτιμήσω την αξία του έργου τέχνης, αλλά δεν μπορώ να το πληρώσω».

«Ποιος θα το περίμενε να πάει σ’ ένα μέρος που προσκαλούνται και παιδιά και να πρέπει να ανησυχεί μήπως ένα έργο τέχνης αξίας 132.000 δολαρίων πέσει πάνω στο παιδί του;», πρόσθεσε.

Τραγικός θάνατος – Τον πλάκωσε το φέρετρο της μητέρας του (vid)

Ο καλλιτέχνης Μπιλ Λάιονς, που φιλοτέχνησε την «Αφροδίτη του Κάνσας Σίτι», λέει ότι η ζημιά στο έργο του είναι ανεπανόρθωτη.

Η ασφαλιστική εταιρεία που είχε ασφαλίσει το γλυπτό υποστηρίζει ότι το συμβάν προκλήθηκε λόγω της «αποτυχίας της οικογένειας να επιτηρήσει επαρκώς το παιδί». Οι υπεύθυνοι έκαναν μήνυση στους γονείς του μικρού μαζί με την ασφαλιστική, που καλείται πλέον να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις