Είπε «ναι» στον Ζεεχόφερ η Άνγκελα Μέρκελ

ΚΟΣΜΟΣ

Είπε «ναι» στον Ζεεχόφερ η Άνγκελα Μέρκελ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Με «ναι» απάντησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο τελεσίγραφο το Χορστ Ζέεχοφερ για εξεύρεση λύσης στο μεταναστευτικό μέχρι το τέλος Ιουνίου. Η Άνγκελα Μέρκελ επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να κατευνάσει το τεταμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία. Γερμανία: Ο Μάρτιν Σουλτς κοντράρει «στα ίσια» την ‘Ανγκελα Μέρκελ Ο Ζέεχοφερ έδωσε στην Μέρκελ τελεσίγραφο […]

18.06.2018 | 16:31

Με «ναι» απάντησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο τελεσίγραφο το Χορστ Ζέεχοφερ για εξεύρεση λύσης στο μεταναστευτικό μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η Άνγκελα Μέρκελ επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να κατευνάσει το τεταμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία.

Γερμανία: Ο Μάρτιν Σουλτς κοντράρει «στα ίσια» την ‘Ανγκελα Μέρκελ

Ο Ζέεχοφερ έδωσε στην Μέρκελ τελεσίγραφο 2 εβδομάδων, μέχρι τη σύνοδο κορυφής στα τέλη Ιουνίου, ώστε να διαπραγματευθεί μια συμφωνία για την επαναπροώθηση των μεταναστών.

Σε περίπτωση που η Γερμανίδα καγκελάριος αποτύχει θα ξεσπάσει πολιτική κρίση.

Και πάλι στο «τιμόνι» η Άνγκελα Μέρκελ!

Ο επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών και υπουργός Εσωτερικών επιμένει να μην επιτρέπεται η είσοδος της Γερμανίας σε μετανάστες που έχουν αιτηθεί άσυλο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, με την Άνγκελα Μέρκελ να διαφωνεί, λέγοντας πως είναι κατά των μονομερών ενεργειών.

Η Μέρκελ φοβάται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει χάος και θα περιπλέξει τις πιθανότητες να βρεθεί κοινή ευρωπαϊκή λύση στο θέμα.

Exit mobile version