Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Είπε «ναι» στον Ζεεχόφερ η Άνγκελα Μέρκελ
ΚΟΣΜΟΣ

Είπε «ναι» στον Ζεεχόφερ η Άνγκελα Μέρκελ

Με «ναι» απάντησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο τελεσίγραφο το Χορστ Ζέεχοφερ για εξεύρεση λύσης στο μεταναστευτικό μέχρι το τέλος Ιουνίου. Η Άνγκελα Μέρκελ επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να κατευνάσει το τεταμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία. Γερμανία: Ο Μάρτιν Σουλτς κοντράρει «στα ίσια» την ‘Ανγκελα Μέρκελ Ο Ζέεχοφερ έδωσε στην Μέρκελ τελεσίγραφο […]

Με «ναι» απάντησε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, στο τελεσίγραφο το Χορστ Ζέεχοφερ για εξεύρεση λύσης στο μεταναστευτικό μέχρι το τέλος Ιουνίου.

Η Άνγκελα Μέρκελ επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να κατευνάσει το τεταμένο πολιτικό κλίμα που επικρατεί στη Γερμανία.

Γερμανία: Ο Μάρτιν Σουλτς κοντράρει «στα ίσια» την ‘Ανγκελα Μέρκελ

Ο Ζέεχοφερ έδωσε στην Μέρκελ τελεσίγραφο 2 εβδομάδων, μέχρι τη σύνοδο κορυφής στα τέλη Ιουνίου, ώστε να διαπραγματευθεί μια συμφωνία για την επαναπροώθηση των μεταναστών.

Σε περίπτωση που η Γερμανίδα καγκελάριος αποτύχει θα ξεσπάσει πολιτική κρίση.

Και πάλι στο «τιμόνι» η Άνγκελα Μέρκελ!

Ο επικεφαλής των Χριστιανοκοινωνιστών και υπουργός Εσωτερικών επιμένει να μην επιτρέπεται η είσοδος της Γερμανίας σε μετανάστες που έχουν αιτηθεί άσυλο σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα, με την Άνγκελα Μέρκελ να διαφωνεί, λέγοντας πως είναι κατά των μονομερών ενεργειών.

Η Μέρκελ φοβάται πως αν συμβεί κάτι τέτοιο θα προκαλέσει χάος και θα περιπλέξει τις πιθανότητες να βρεθεί κοινή ευρωπαϊκή λύση στο θέμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις